Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotografia care i-a dezvăluit unei mame că fiul ei avea CANCER înainte de a fi diagnosticat | VIDEO
Fotografia care i-a dezvăluit unei mame că fiul ei avea CANCER înainte de a fi diagnosticat | VIDEO

Fotografia care i-a dezvăluit unei mame că fiul ei avea CANCER înainte de a fi diagnosticat | VIDEO

O femeie a descoperit că fiul ei de doi ani suferă de cancer datorită unei fotografii, reușind astfel să-i salveze micuțului viața, relatează CNN.

Julie Fitzgerald a observat, la un moment dat, că fiul ei cei mic avea ceva ciudat la unul dintre ochi, în special atunci când îl privea în lumină, motiv pentru care a început să caute informații pe Internet. Astfel, a citit despre cazul unei femei ale cărei rude au apărut, în fotografii, cu ochii albi în loc de roșii și s-a dovedit ulterior că aveau cancer.

Speriată, Julie i-a povestit soțului său, însă acesta i-a spus că nu are cum să se întâmple așa ceva. Totuși, convinsă că ceva este în neregulă, și-a fotografiat fiul cu telefonul și când s-a uitat la imagini s-a îngrozit. "Întreaga lui pupilă era albă și atunci am știut.Am mers la un specialist și ne-a spus că 75% din suprafața ochiului era acoperită cu tumori și trebuie operat. Dacă nu ne-am fi dus atunci, se puteau extinde în creier și în sânge. Medicul ne-a spus că Avery s-a născut, cel mai probabil, cu vederea afectată la ochiul stâng, dar tumorile apăruseră doar cu o lună și jumătate înainte", a povestit Julie Fitzgerald.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.