Evenimentul Zilei > Monden > Fotografia care a stârnit imaginația bărbaților! Vedeta s-a pozat fără sutien
Fotografia care a stârnit imaginația bărbaților! Vedeta s-a pozat fără sutien

Fotografia care a stârnit imaginația bărbaților! Vedeta s-a pozat fără sutien

Este o artistă apreciată și o femeie care atrage cu siguranță atenția multor bărbați, cu toate că nu se mai află la prima tinerețe.

Andreea Bănică, căci despre ea este vorba, a avut o escapadă romantică alături de soțul ei, în insulele Maldive, acolo unde a profitat din plin de soare și de peisajul de vis.

Artistă fiind, nu avea cum să piardă contactul cu fanii ei, așa că pe toată durata șederii în vacanță, Andreea și-a ținut la curent urmăritorii cu activitățile pe care le-a desfășurat în Maldive. Mai mult decât atât, blondina le-a făcut o surpriză fanilor, printr-o postare de zile mari, care a aprins cu siguranță imaginația domnilor.

În cadă, cu sânii goi, doar cu slipul de la costumul de baie, dar și cu o atitudine provocatoare, așa a apărut vedeta pe rețelele de socializare. Fanii au înroșit imediat butonul de like și i-au lăsat numeroase comentarii de apreciere.

Așa cum se întâmplă oricărei vedete atunci când pune poze sexy, au existat și comentarii răutăcioase, de care artista nu a ținut, însă, cont.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: