Evenimentul Zilei > Monden > Foto viral: Kim Kardashian are mai multe degete la picioare 
Foto viral: Kim Kardashian are mai multe degete la picioare 

Foto viral: Kim Kardashian are mai multe degete la picioare 

Kim Kardashian își cultivă popularitatea împărtășind multe fotografii cu ea pe rețelele de socializare. Dar un detaliu ciudat a fost remarcat astăzi de utilizatorii care o urmăresc pe soția lui Kanye West: se pare că vedeta are șase degetele la picioare. În articol puteţi vedea acest detaliu şocant.
Imaginea pe care a lansat-o astăzi pe Instagram, o arată Kim Kardashian alături de sora ei mai mică, Kylie Jenner, pentru a-și promova noua gamă de parfumuri, KKW Fragrance.
Îmbrăcată într-o salopetă mulată şi o pereche drăguță de sandale transparente scoate în evidenţă o ciudăţenie. Dacă vă uitaţi la piciorul stâng mai îndeaproape se vede clar un deget în plus.
Făcând zoom pe fotografie, există într-adevăr un detaliu uimitor. Kim are şase degete la picior. Culmea este că a primit peste 3,2 milioane de like-uri, iar mulți utilizatori s-au distrat copios pe seama acestei anomalii. Unii acuzând-o că a abuzat prea tare Photoshop.
Dar alţii au scris: „Am greșit sau Kim are 6 degetele la picioare?”. „Cine îmi explică, sunt atât de confuz! Am numărat de atâtea ori!!!”.  „Acest al șaselea deget este iconic ”.  „Este o umbră sau un al șaselea deget de la picior? ”-  Kim, de ce ai brusc șase degete? ”, se poate citi printre numeroasele  comentarii.
Imagini pentru Verificat Kylie’s favorite is the nude bottle, I think mine is the pink! photos
capture_decran_2019-08-22_a_12.25.34_5d5e6e0cd9c72.png
Sursa: cnews
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: