Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTO! Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis! Câteva ore înainte provocase un îngrozitor…
FOTO! Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis! Câteva ore înainte provocase un îngrozitor…

FOTO! Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis! Câteva ore înainte provocase un îngrozitor…

Un cunoscut om de afaceri din Bistrița s-a sinucis la câteva ore după ce a făcut intenționat un accident auto.

Omul de afaceri Mihail Belei s-a stins din viață noaptea trecută. Din câte se pare, Mihai Belei a ales să-și pună singur capăt zilelelor, fiind găsit spânzurat.

„Apropiații săi au povestit că aceasta ar fi fost la a doua tentativă în ultimele 24 de ore. Acesta ar fi încercat să se sinucidă, cu câteva ore mai devreme, cu ajutorul autoturismului, provocând intenționat un accident.

 

S-a ales însă doar cu câteva contuzii, iar câteva ore mai târziu a mai încercat o dată, spânzurându-se de una dintre schelele de la casa sa din București. Acolo a și fost găsit aproape de miezul nopții.

Se pare că problemele în căsnicie l-ar fi determinat să recurgă la acest gest. Acesta avea din ultima căsnicie o fetiță de doar câțiva anișori.

Omul de afaceri a mai avut astfel de tentative. Mihail Belei a deținut mai multe afaceri în Bistrița până în urmă cu câțiva ani, când a părăsit orașul. A deținut o șaormerie, un  ziar online, dar și o agenție de publicitate. A fost fiul lui Mihail Belei, un cunoscut fost șef de la Pașapoarte.

În ultima sa postare de pe Facebook, de ieri, acesta precizează: „Viața este frumoasă, dar pentru mine….”. În comentariile la această postare le transmite celor trei copii ai săi, Ema, Andreas și Elsa că îi iubește.

Dispariția sa a fost confirmată și de Călin Lucian Farcaș, un prieten și fost parteneri de afaceri. Cu acesta a împărțit Mihai Belei drepturile de transfer ale jucătorului Taher Bawab, fost jucător la Gloria Bistrița”, anunță bistrițeanul.ro.

Un om de afaceri important din România s-a sinucis

Amintim că în 2017, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-a sinucis. Din primele informații cauza ar fi problemele financiare.

La acea vreme, ghizii colaboratori ai companiei au declarat că au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii.

„Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele”, au declarat luni aceștia. Potrivit unor surse din piaţă acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

„Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi totodată ca cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă”, a declarat luni pentru aceeași sursă fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre.

Sursa: bistriteanul.ro