Cernobîl | Un exemplu în acest sens reprezintă o tânără domnișoară, model de Instagram. Pentru a-și mări popularitatea, bruneta a făcut o excursie până la Cernobîl, unde a pozat topless, iar mai apoi a încărcat pozele pe internet. 

Fotografiile realizate la Cernobîl au fost postate în urmă cu o săptămână de brunetă, care a atras un val de critici: "Asta e cea mai înaltă formă de prostie pe care am întâlnit-o până acum", "Asta este o lipsă totală de respect", "Ar trebui să-ți fie rușine!", "O, Doamne! Serios?", sunt doar o parte dintre reacțiile utilizatorilor la postările tinerei. 

Catastrofa de la Cernobîl | Peste 100.000 de morți

Miniseria "Cernobîl", produsă de HBO a stârnit un val de reacții pozitive în mediul online. Aceasta prezintă urmările exploziei de la reactorul nuclear, operațiunea de curățare a zonei, ancheta și poveștile cutremurătoare ale victimelor.

Accidentul nuclear de la Cernobîl s-a produs pe data de 26 aprilie 1986, la ora 01:23. O explozie la centrala nucleară a provocat o contaminare radioactivă uriașă, care a făcut numeroase victime. Zona a fost evacuată la 36 de ore de la producerea accidentului, după ce autoritățile au încercat inițial să mușamalizeze catastrofa.

Numărul total al persoanelor care au murit în urma diverselor forme de cancer provocate de radiații este de aproximativ 115.000, potrivit unui raport realizat în Belarus.