Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Primele poze cu Roxana Dobre de când a devenit oficial doamna Salam!
FOTO/ Primele poze cu Roxana Dobre de când a devenit oficial doamna Salam!

FOTO/ Primele poze cu Roxana Dobre de când a devenit oficial doamna Salam!

În urmă cu două săptămâni, Roxana Dobre și Florin Salam ajungeau în sfârșit în fața ofițerului de la Starea Civilă, lucru pe care l-au tot amânat din diferite motive. Deși nu mai aveau nevoie de un act pentru a forma o familie, se pare că cei doi au ales totuși să facă asta, iar acum se pregătesc de cununia religioasă. Deși a așteptat 7 ani să devină doamna Stoian (nr. numele real al cântărețului), viața Roxanei nu s-a schimbat cu nimic după semnarea actului.

La scurt timp după cununia civilă, Roxana Dobre și-a reluat activitățile obișnuite, printre acestea numărându-se creșterea și educația celor trei copii pe care îi are cu Florin Salam.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în fața casei, în momentul în care se întorcea cu unul dintre cei trei copii, mezinul familiei. Florin Salam are cinci copii, doi din căstoria cu Fănica, pe Betty și Dani și încă trei cu Roxana Dobre. Cea din urmă i-a oferit două fete, Jaqueline (6 ani), Rania (4 ani) și Simon Ștefan în vârstă de 3 ani.

Moștenește frumusețea de la mama ei

Cu trei copii mici, Roxana Dobre are nevoie în permanență de un ajutor, așa că mama ei îi este mereu alături. Așa s-a întâmplat și zilele trecute. Rămasă văduvă, mama Roxanei își petrecere majoritatea timpului cu familia fiicei sale, în compania nepoților. Deși nu mai este la prima tinerețe, doamna Dobre arată foarte bine și are o atitudine degajată, reușind astfel să treacă cu ușurință drept sora mai mare a Roxanei. Așa cum se vede și în fotografii soacra lui Florin Salam este în continuare o femeie frumoasă, semn că Roxana moștenește gena mamei sale.

Se pregătește de nuntă

Așa cum a fost și cununia civilă, într-un cadru restrâns, așa vor să facă și petrecerea de nuntă. Florin Salam și Roxana Dobre au de gând să nu se căsătorească în România, ci undeva cât mai departe, în compania unor oameni extrem de apropiați lor. „Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America…ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică și cochetă cum ne place mie și soțului meu. Avem două perechi de nași. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar, din păcate, nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lângă asta cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și nu ne-am mai gândit la așa ceva”, a declarat Dobre la Antena Stars.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: