Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Marius Șumudică Jr. nu pune singur benzină în bolidul de 150.000 de euro. Câți bani i-a lăsat angajatului unei benzinării ca să-l ajute
FOTO. Marius Șumudică Jr. nu pune singur benzină în bolidul de 150.000 de euro. Câți bani i-a lăsat angajatului unei benzinării ca să-l ajute

FOTO. Marius Șumudică Jr. nu pune singur benzină în bolidul de 150.000 de euro. Câți bani i-a lăsat angajatului unei benzinării ca să-l ajute

Tratat ca un prinț de către tatăl lui, celebrul Marius Șumudică, junior-ul își menține standardele ridicate și nu coboară din bolid-ul de lux nici măcar atunci când trebuie să-și alimenteze mașina. Pe premisa că dacă ai bani poți face aproape orice lucru în viață, Șumudică Jr preferă să plătească decât să se obosească.

Cel puțin asta reiese din cele mai recente fotografii realizate de fotoreporterii EVZ. Zilele trecute, Marius Șumudică JR. a ieșit la plimbare prin oraș, nu înainte de a opri într-o benzinărie pentru a-și alimenta bolid-ul în valoare de 150.000 de euro.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

După ce i-a explicat angajatului de câți bani să pună benzină, tânărul a deschis un pic geamul și i-a înmânat banii, pentru ca acesta să intre el în benzinărie și să plătească în locul lui. Tânărul a avut grijă să-l cintească pe angajat, așa că pe lângă plata combustibilului, Șumi Jr a lăsat câteva bancnote și pentru angajat.

Șumudică Jr. știe valoarea banului, mai ales că a absolvit Academia de Studii Economice. De meserie metodis, el face parte din staff-ul tatălui său și îl ajută la echipele de club cu care este sub contract.

Celebrul antrenor i-a făcut cadou mașina de lux

Chiar dacă a început să câștige proprii bani, tânărul rămâne răsfățatul familiei, în mod special al tatălui său. Tehnicianul i-a oferit cadou un Audi R8, care are un preț car ajunge la 150.000 de euro.

„Băiatul e cu mine, e metodistul meu. Pe băiatul meu l-am certat toată viața că stătea până la 3-4 dimineața jucându-se. Știa toți jucătorii, mai bine ca mine. Eram înnebunit. Juca cu unii și acum mă ajută enorm. Mă ajută cu datele statistice, cu adversarii. Am câștigat un om. Am mare încredere în el. A venit cu CV-ul. Are școală în Portugalia și Anglai. Are cursuri făcute. Cursuri pe statistică, tot ce înseamnă date. Nu l-am angajat așa „Hai, bă, vino!”. El îmi dă datele și la antrenamentele mele. Aveam nevoie de un om în care să am încredere”, declara Șumudică conform gsp.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: