Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Lucrurile au revenit la normal pentru Cristina Cioran și iubitul ei. Ce face Alex Dobrescu atunci când nu este cu fetele lui
FOTO/ Lucrurile au revenit la normal pentru Cristina Cioran și iubitul ei. Ce face Alex Dobrescu atunci când nu este cu fetele lui

FOTO/ Lucrurile au revenit la normal pentru Cristina Cioran și iubitul ei. Ce face Alex Dobrescu atunci când nu este cu fetele lui

De mai bine de o lună, lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru Cristina Cioran și iubitul ei, Alexandru Dobrescu. În sfârșit, cei doi răsuflă ușurați, că micuța lor a fost externată și a ajuns cu bine acasă. Dacă până de curând Alex încerca să nu o piardă din ochi pe proaspăta mămică, de teamă ca nu cumva să intre în vreo depresie postanatală, acum, că apele s-au liniștit, își vede de propriile proiecte și se axează pe muncă.

Cristina Cioran a trăit clipe grele când fetița ei a venit prematur pe lume și timp de două luni a stat departe de micuța Ema. În tot acest timp, pentru că actriței nu i s-a permis să stea internată în spital alături de bebeluș, care era la incubator, Alex Dobrescu a fost la tot pasul alături de ea și a încercat să o facă să treacă mai ușor peste această perioadă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Acest lucru l-a determinat să-și neglijeze afacerea cu haine pe care o are de câțiva ani. Chiar dacă fizic era prezent la magazinul pe care îl deține în centrul Bucureștiului, lui Alex nu-i stătea mintea la alte modele de haine sau accesorii.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Alex Dobrescu singur, ipostază în care nu a mai fost văzut de mai bine de un an, din perioada când Cristina Cioran avea o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Îmbrăcat extravagant, în stilul caracteristic, cu piese vestimentare pe care le comercializează, Alex se pregătea pentru o nouă zi de muncă. De curând, a reînceput să creeze ținute, ba chiar se gândește la o linie și pentru copii, inspirat fiind de fiul său dintr-o relație anterioară.

Cristina Cioran nu alăptează

În tot acest timp, Cristina Cioran era împreună cu micuța Ema, de care susține că abia aștepta să revină acasă și aibă momentele lor. Fiica actriței a fost externată în luna septembrie, chiar în perioada în care avea termenul să se nască. Deși a fost intubată și a stat două luni la incubator, micuța a reușit să ia repede în greutate, iar acum este perfect sănătoasă. Din păcate, actrița nu o poate alăpta, așa cum își dorea, căci din pricina faptului că au fost separate imediat după naștere a rămas fără lapte.