Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Iubitul Cristinei Cioran, o influență negativă pentru fiul său de 5 ani. Aruncă gunoiul în mijlocul străzii
FOTO/ Iubitul Cristinei Cioran, o influență negativă pentru fiul său de 5 ani. Aruncă gunoiul în mijlocul străzii

FOTO/ Iubitul Cristinei Cioran, o influență negativă pentru fiul său de 5 ani. Aruncă gunoiul în mijlocul străzii

Fiecare copil are un model în părinții săi, iar în timp, va vedea cum procedează cei care i-au dat viață și le va urma exemplul. De acest lucru nu pare să țină cont Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran, care deși actrița susține că este tatăl perfect pentru copiulul pe care îl are dintr-o relație anterioară, acțiunile lui arată contrariul.

Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Alexandru Dobrescu în fața magazinului de haine pe care îl deține și căruia îi dedică cea mai mare parte din timp. Pentru că are o relație civilizată cu mama fiului său, poate să-l ia cu el ori de câte ori micuțul dorește asta. Cei doi se înțeleg de minune și nu de puține ori au fost văzuți, chiar și în compania Cristinei Cioran, atât prin oraș, cât și în scurte vacanțe pe litoralul românesc.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

„Alex mai are un băiețel, care va fi alături de alături de noi oricum. Alex e perfect cu băiețelul lui. E exact cum trebuie. E un om foarte bun, nu văd ce ar putea fi problematic”, a povestit Cristina Cioran pentru OKmagazine, mărturisind în același timp cât de bine se înțelege și ea cu băiețelul. „Ne înțelegem foarte bine. E iubăreț, se atașează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai crește. E foarte drăgălaș și un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

De această dată, actrița nu îi însoțea, cel mai probabil era la spital încercând să o vadă pe fiica ei, Ema. Alex și fiul său și-au petrecut după amiaza la magazinul de haine, astfel că nu au apucat să meargă în oraș să mănânce și nici nu au comandat. În schimb, s-au înfruptat amândoi cu niște gustări. După ce a desfăcut primul ambalaj și i-a oferit un baton de napolitană micuțului, Alexandru Dobrescu și-a desfăcut și el unul. Nimic deosebit, mai ales că este normal ca cei mici să primească din când în când și ceva dulce, însă scena care a urmat la câteva secunde după nu i-a făcut deloc cinste tânărului.

În loc să arunce ambalajele într-un coș de gunoi, oferindu-i un exemplu fiului său, Alexandru Dobrescu a preferat să se ducă în mijlocul străzii, unde deja se făcuse un morman de gunoaie și să-l arunce acolo. Toată această scenă derulându-se sub ochii fiului său în vârstă de 5 ani. După ce a lăsat pe jos ambalajele, Alex s-a reîntors la magazin, ca și cum nimic a făcut un lucru perfect normal și a continuat să-și vadă de treabă.