Evenimentul Zilei > Actualitate > FOTO. Ionuț Negoiță va schimba emblema lui Dinamo. Cum va arăta noua siglă a „roș-albilor”
FOTO. Ionuț Negoiță va schimba emblema lui Dinamo. Cum va arăta noua siglă a „roș-albilor”

FOTO. Ionuț Negoiță va schimba emblema lui Dinamo. Cum va arăta noua siglă a „roș-albilor”

În mai bine 67 de ani de existență, Dinamo a schimbat șapte embleme, iar în curând va veni și cea de-a opta. Astfel, Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”, pregătește o nouă lovitură de imagine pentru întreaga suflare „roș-albă”, preluând sigla de la CS Dinamo.

Negoiță dorește să renunțe la sigla înregistrată în 1994 și retușată în 2004, în schimbul celei pe care Clubul Sportiv a rebranduit-o în prima parte a acestui an. Dacă se va face această schimbare, Dinamo va prelua, astfel, modeulul celor de la Barcelona, Galatasaray sau Real Madrid, echipe ce au aceeași emblemă pentru toate secțiile de club.

*în partea stângă este emblema folosită de CS Dinamo până la începutul lui 2016, iar în partea dreaptă se află sigla pe care FC Dinamo ar putea să o folosească începând cu sezonul viitor.

„Am iniţiat o discuţie cu Clubul Sportiv. Am venit cu următoarea propunere: au o siglă nouă care nouă ne place, care trebuie promăvată şi care trebuie încărcată cu notorietate. Fotbalul e cea mai simplă cale, acesta fiind unul dintre argumente. Normalitatea spune că suntem o familie şi trebuie să ne comportăm ca atare. Unde sunt mulţi pterea creşte. Dinamo a traversat o perioadă grea şi are un deficit de suporteri în comparaţie cu Steaua, din punct de vedere numeric, nu calitativ. Calitativ suntem superiori. Trebuie să facem un plan şi un proiect să revenim acolo unde am fost.

Vrem să facem un rebranding cu sigla nouă a clubului sportiv. Sunt discuţii în privinţa unui procent din vânzări. Suntem deschişi la a identifica soluţii. Vrem să facem un proiect costisitor, unul elaborat şi performant. Unul de comunicare, de promovare, de a face lucruri în comun. Vrem să facem magazine prin care să vindem merchandising de la toate sporturile. Am avut deja discuţii cu reprezentanţi ai Clubului Sportiv”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru ProSport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: