Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Fosta soție a lui Gabi Enache se descurcă și fără banii fotbalistului. Conduce un autoturism de 200 000 de euro
Fosta soție a lui Gabi Enache se descurcă și fără banii fotbalistului. Conduce un autoturism de 200 000 de euro

Fosta soție a lui Gabi Enache se descurcă și fără banii fotbalistului. Conduce un autoturism de 200 000 de euro

La patru ani de la divorțul de Gabi Enache, Mădălina Iordate nu doar că nu mai speră să recupereze pensia alimentară pe care fotbalistul a refuzat să o plătească, dar nu duce dorul luxului. Blonda se plimbă prin oraș cu un Bentley de peste 200.000 de euro, iar majoritatea timpului îl petrece la cumpărături

Tot la cumpărături au întâlnit-o și fotoreporterii EVZ. Deși nu duce lipsă de haine și accesorii scumpe, ca majoritatea femeilor, Mădălina are impresia că nu mai are cu ce să se îmbrace.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Așa că, zilele trecute a venit în  București pentru a da o tură pe la magazinul de haine al unei prietene. La volanul bolidului de lux, fosta soție a lui Gabi Enache pare că nu mai așteapătă niciun ajutor financiar pentru copil. Ce-i drept, de când și-a refăcut viața amoroasă, iar noul ei partener suplinește rolul lui Gabi Enache, Mădălina l-a lăsat în pace pe fostul soț.

Acuzat că își neglijează fetița

Asta după ce ani la rândul l-a acuzat pe fotbalist că-i face toate poftele actualei sale soții, Lena Rohozneanu, cu care are un băiețel, iar pe fiica ei Anais o ignoră complet. Nu doar că nu i-a plătit pensia alimentară de când au divorțat, dar nici nu se implică în creșterea și educația micuței. Cel puțin asta susținea Mădălina care l-a acuzat că își neglijează fiica de când în viața lui a apărut, Edan , fiul în vârstă de 3 ani. De altfel, la rândul ei, Lena Rohozneanu a fost aspru criticată pentru că, în clipa în care a început o relație cu Gabi Enache  a uitat la rândul ei de fiica pe care o are cu handbalistul Mihai Rohozneanu. Pentru a fi alături de fotbalist, Lena și-a lăsat fiica în grija tatălui și a bunicii paterne.

 

 

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: