Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > De pe terenul de fotbal, direct în mijlocul ospătarilor. Fostul fotbalist Alex Bourceanu așteaptă oferte la terasă
De pe terenul de fotbal, direct în mijlocul ospătarilor. Fostul fotbalist Alex Bourceanu așteaptă oferte la terasă

De pe terenul de fotbal, direct în mijlocul ospătarilor. Fostul fotbalist Alex Bourceanu așteaptă oferte la terasă

În ultimii ani, chiar din perioada în care juca la FCSB, Alex Bourceanu a început să-și investească finanțele în diferite business-uri. Din păcate nu a avut la fel de mare succes în afaceri, așa cum a avut pe teren. Alături de soția lui, Adina Bourceanu, fostul fotbalist a investit într-un restaurant cu specific italienesc, apoi într-o clinică de recuperare sportivă, iar în pandemie și-a încercat din nou norocul, cu un nou restaurant.

Când toți patronii de restaurante și cafenele se plângeau că din cauza pandemiei și a tuturor restricțiilor vor fi nevoiți să-și traga obloanele, Alexandru Bourceanu deschidea un restaurant în zona Floreasca.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

„Am încercat să atingem o nișă puțin exploatată, să facem un loc unde să poți urmări evenimente sportive, dar să și poți mânca bine și bea un paha de vin sau o bere la un nivel decent. Avem bucătar și treaba lor este să scoată produsele la masă. E mai complicat în afaceri, mai ales că nu e un domeniu care să îmi place pe de-a-ntregul. E nevoie de calități pe care eu nu le am”, a spus fostul fotbalist. Chiar dacă vorba a fost ca soția lui, Adina, să se ocupe de local, Alex a ajuns să petreacă foarte mult timp cu angajații. Fie că este prin bucătărie, fie că ajută ospătarii, fie socializează cu clienții care le trece pragul, Bourceanu este zilnic la restaurant. Tot la local l-au întâlnit și fotoreporterii EVZ. Pentru că nu prea avea cu ce să-și ajute angajații, Bourceanu s-a pus la masa unui client, prieten apropiat, și s-a întreținut cu acesta.

Așteaptă oferte în calitate de antrenor principal

După ce a terminat școala de antrenori, Alex Bourceanu este pregătit din toate punctele de vedere să treacă la un alt nivel al carierei sale. Conform, sport.ro, Alex Bourceanu ar fi aproape de a ajunge la o înțelegere cu AFC Asalt București, echipă aflată în Liga a 4-a. Ca și jucător, Bourceanu a evoluat pentru Oțelul Galați, Poli Timișoara, FCSB, Trabzonspor, Arsenal Tula sau Dunărea Călărași, atingând cele mai mari performanțe la echipa bucureșteană.