Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Cum reușește Ducu Ion să-l facă pe fiul cel mic să nu se simtă marginalizat. Fiul cel mare este deja vedeta familiei
FOTO/ Cum reușește Ducu Ion să-l facă pe fiul cel mic să nu se simtă marginalizat. Fiul cel mare este deja vedeta familiei

FOTO/ Cum reușește Ducu Ion să-l facă pe fiul cel mic să nu se simtă marginalizat. Fiul cel mare este deja vedeta familiei

Pentru că majoritatea timpului îl alocă fiului cel mare, Filip, împărtășind cu acesta pasiunea pentru motociclism, regizorul Ducu Ion este conștient de faptul că mezinul familiei s-ar putea simți marginalizat, așa că încearcă să petreacă timp de calitate și cu acesta.

Ducu Ion și Ioana Blaj se numără printre acei părinți care le încurajează pasiunile celor doi fii ai lor și le dă libertatea chiar de a testa și sporturile extreme. Astfel că, la 6 ani, Filip este deja un motociclist cu ștate vechi și un campion în devenire.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

„Astăzi(nr. 14 septembrie) Filip a avut primul concurs moto din viața lui. Nu știu să vă explic amalgamul de emoții pe care l-am simțit. Bucurie, teamă, mândrie, gol în stomac…multe. Sunt extrem de mândră de el ca de la manșă la alta a scos timp și mai bun și s-a autodepășit. A ieșit pe locul 6 la 6 ani. Face sportul acesta dintr-o pasiune pură și l-am susținut și îl vom susține cât de mult va dori el”, a scris Ioana Blaj imediat după terminarea concursului. Pentru că ambii părinți sunt admiratorii numărul 1 ai lui Filip și nu ratează niciun antrenament de-al puștiului, Tudor ajunge să fie pe loc secund în unele situații. Conștienți de faptul că a ajuns la vârsta la care își dă seama de multe lucruri, Ioana și Ducu au grijă să nu se ajungă la gelozia dintre frați.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Ducu Ion doar în compania lui Tudor, fiul de 4 ani pe care îl are cu actrița Ioana Blaj. Regizorul și-a alocat timp pentru mezinul familie, o zi doar ei doi în care să se plimbe, să facă cumpărături și să se bucure unul de compania celuilalt. Deloc pe fugă, Ducu l-a lăsat pe micuț să exploreze locurile în care era și avea grijă să-i răspundă la orice întrebare. Cei doi au fost mai întâi la o terasă din zona Floreasca, unde puștiul s-a lăsat fascinat de niște statuiete în formă de vaci pictate, ca mai apoi să intre într-o farmacie din zonă.

Chiar dacă nu moștenește pasiunea fratelui mai mare, Tudor este un Spiderman în devenire. Se pare că puștiul nu iese din casă fără cel puțin un accesoriu sau o piesă vestimentară pe care să fie imprimat chipul eroului preferat. Până de curând Tudor „practica” cățăratul în orice loc se afla, având acasă o întreagă colecție cu costumul lui Spiderman.

Au timp și pentru momente în doi

Cu toate că Universul lor se învârte în jurul celor doi copii, Ducu Ion și Ioana Blaj sunt conștienți că nu trebuie să se focuseze doar pe cei mici și să ignore viața de cuplu. Astfel că, în pauzele dintre filmări, cei doi aleg să „fugă” câteva zile din București și să se bucure unul de compania celuilal. Singuri, fără niciunul dintre cei doi copii, au plecat de curând în Italia. Chiar dacă aleg să plece singuri în vacanță, Ducu și Ioana nu stau mai mult de un weekend departe de Filip și Tudor.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.