Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Cum mai arată fostul iubit al Cristinei Șișcanu. Timpul nu a fost prea blând cu George Papari
FOTO/ Cum mai arată fostul iubit al Cristinei Șișcanu. Timpul nu a fost prea blând cu George Papari

FOTO/ Cum mai arată fostul iubit al Cristinei Șișcanu. Timpul nu a fost prea blând cu George Papari

Au trecut mai bine de 10 ani de când Cristina Șișcanu l-a părăsit pe omul de afaceri George Papari pentru a avea o relație cu Mădălin Ionescu, cu care între timp s-a căsătorit și au împreună o fetiță. Cu toate acestea, lumea își mai aduce aminte de relația dintre Șișcanu și Papari, cu atât mai mult cu cât despărțirea lor a fost presărată cu multe cuvinte jignitoare și acuze din partea bărbatului.

În timp ce ea a trecut peste acel episod, dovadă că are o căsnicie fericită cu Mădălin Ionescu, George Papari a intrat oarecum într-un con de umbră. Omul de afaceri, acum în vârstă de 61 de ani nu mai apare în diverse emisiuni pentru a o vorbi de rău pe Șișcanu sau pe Mădălin Ionescu pe care l-a acuzat de trădare, considerându-l un bun prieten, ci își vede liniștit de treburile lui.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe afacerist pe când își făcea plimbarea zilnică. Echipat corespunzător, cu un haine sport și o șapcă trasă pe cap, George Papari nu prea mai aducea cu bărbatul la brațul căruia se afișa Cristina Șișcanu în 2009.

A acuzat-o că a profitat de el ca să devină vedetă

Despărțirea de soția lui Mădălin Ionescu a fost una care l-a marcat pe Papari care, la scurt timp după ce a fost părăsit a început să facă afirmații în stânga și dreapta, acuzând că a fost folosit de Șișcanu, care la vremea aceea avea 25 de ani, pentru a se face cunoscută în showbiz-ul autohton. Nu știm cât a contribuit Papari la succesul Cristinei, însă după mulți ani de televiziune, acum face parte din reality show-ul „Mămici de pici cu lipici” difuzat pe Antena Stars.

„Eu am ajutat-o să se angajeze la Antena 1 pentru că își dorea foarte mult să devină vedetă. Știam că Mădălin are probleme cu soția, mă suna și îmi povestea, dar nu credeam că își va găsi refugiul în brațele Cristinei, care îmi era iubită de patru ani. La ea poate că mă așteptam, că mi-am dat seama că este o oportunistă, o femeie care vrea să-și construiască o carieră prin așternuturi. Pentru mine a fost mai dureroasă trădarea lui. Iubitele vin și pleacă, dar eram convins că el îmi va fi prieten toată viața”, declara cu ceva timp în urmă George Papari.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: