Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Cum face bani Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep merge pe șantier și își monitorizează investițiile
FOTO/ Cum face bani Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep merge pe șantier și își monitorizează investițiile

FOTO/ Cum face bani Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep merge pe șantier și își monitorizează investițiile

Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep a făcut o avere considerabilă din afacerile cu imobiliare dezvoltate de-a lungul anilor. Chiar dacă anul trecut nu a fost unul extrem de bun pentru Iuruc din punct de vedere economic, omul de afaceri a găsit soluții pentru a investi în continuare, așa că în momentul de față este în plin proces de construcție a unei clădiri impresionante în zona Floreasca.

Toni Iuruc a intrat în atenția presei o dată cu relația sa cu Simona Halep, însă numele lui nu era deloc străin prin cercurile persoanelor publice din Capitală. La 41 de ani este unul dintre cei de succes antreprenori. Iuruc a avut ajutor din partea familiei, însă a și știut cum să facă bani. Viitorul soț al Simonei Halep se numără printre acei oameni de afaceri care se implică activ. Dovadă stau cele mai recente imagini. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Iuruc în cartierul Floreasca, pe când venea la o întâlnire cu constructorul și arhitectul celui mai nou imobil pe care îl ridică.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Clărirea impresionantă situată în sectorul 2 al Capitalei mai are foarte puțin până la finalizare, așa că Toni a venit să se asigure că va fi terminată la timp. Îmbrăcat cu o cămașă și o pereche de jeans, pesemne că Toni a venit doar pentru o discuție și o inspecție detaliată, nu pentru a-i supraveghea intens pe muncitori, așa cum a făcut-o în nenumărate rânduri până acum. Abia după ce a urcat în imobil și a inspectat câteva etaje, viitorul soț al Simonei și-a luat rămas bun de la cei pe care îi chemase la întâlnire, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Se pare că trebuia să ajungă urgent în altă parte căci nu a mai ținut loc de regulile de circulație, ci a luat-o pe linia de tramvai pentru a ajunge mai bine la următoarea destinație.

Se ocupă și de imobilele Simonei Halep

De-a lungul carierei sale, mai precis de când a început să câștige bani de urma turneelor de tenis, Simona Halep a investit o mare parte din bani în imobiliare. După ce și-a făcut o casă în cartierul în care a copilărit, dar le-a făcut și părinților și fratelui ei una pe aceeași stradă cu ea, tenismena a ridicat două hoteluri în Brașov și Poiana Brașov, un bloc cu șase etaje cu apartamente de lux în Mamaia și un bloc cu două etaje în Constanța. De când formează un cuplu cu Toni Iuruc, sportiva a mai renovat o superbă vilă în cartierul Primăverii și a mai construit o casă pe un teren de 10.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov. Construcția vilelor din București a fost monitorizată îndeaproape de Iuruc, care aproape zilnic mergea pe șantier pentru a sta de vorbă cu arhitecții și muncitorii.

Nu s-au căsătorit încă

Deși toată lumea credea că Simona a devenit oficial „doamna Iuruc”, imaginile care au apărut în presă cu cei doi, familia și nașii, sunt de la o petrecere pe care Toni Iuruc a dat-o pentru a cinsti acceptul Simonei de a deveni soția lui. Așa cum se obișnuiește la machedoni, după ce a primit inelul de logodnă, Simona și Toni și-au invitat familiile, dar și viitori nași pentru a le da marea veste și pentru a pune la punct detalii pentru nunta care urmează. O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă…s-au supărat foarte mulți că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat încă. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii și a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiș, dar nu e grabă”, a spus Simona Halep într-un interviu pentru Antena Sport.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: