Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Cum arată Maria Marinescu fără strop de machiaj și părul coafat. Imagini rare cu designer-ul vestimentar
FOTO. Cum arată Maria Marinescu fără strop de machiaj și părul coafat. Imagini rare cu designer-ul vestimentar

FOTO. Cum arată Maria Marinescu fără strop de machiaj și părul coafat. Imagini rare cu designer-ul vestimentar

Maria Marinescu se numără printre acele femei care acordă o mare importanță aspectului fizic și pune imaginea pe primul plan. Cu toate acestea mai are și zile când iese din casă complet nemachiată și coafată, însă nu se prezintă așa la vreun eveniment, ci se îndreaptă către cel mai apropiat salon de înfrumusețare.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute când, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care cobora din mașina soțului ei, Alin Petrache, și se îndrepta în grabă către un coafor. Fără pic de machiaj pe față și cu părul nearanjat, Maria nu aducea cu femeia pe care o vedem la evenimentele mondene sau la diverse petreceri în oraș.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Totuși, trebuie să punctăm faptul că nici nu era de nerecunoscut. Faptul că de-a lungul timpului creatoarea de modă a fost adepta unul machiaj cât mai natural, nu a ales unul extravagant sau mai proeminent decât atunci când o ședință foto îi cerea acest lui, face ca atunci când iese din casă complet nemachiată să nu-i șocheze pe cei care se intersectează cu ea.

Mai mult, chiar și nearanjată, Maria Marinescu nu își arată vârsta, cei 43 de ani pe care i-a împlinit astă vară, ci continuă să aibă aceeași fizionomie ca acum aproape 20 de ani când a apărut pentru prima dată la brațul lui Cristian Chivu, intrând astfel în atenția presei. 

În vacanțe renunță complet la machiaj

După două mariaje eșuate, Maria Marinescu și-a găsit liniștea alături de Alin Petrache, astfel că în ultimii ani a preferat să se axeze mai mult pe viața de familie și mai puțin pe cea mondenă. A continuat să facă ceea ce îi place cel mai tare, adică design vestimentar, însă zilele ei se învârte în jurul copiilor și a soțului. Maria preferă să plece în câte o vacanță alături de familie decât să ia la pas restaurantele și cafenelele din Capitală. Pe meleaguri străine pare că se simte în largul ei, căci, renunță complet la machiaj și nu are nicio problemă să iasă așa pe străzile din Italia sau Franța, ori alte locuri pe care le vizitează.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: