Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Cristina Cioran și logodnicul ei au aceleași gusturi la haine. Salopetele roz și părul prins în vârful capului!
FOTO/ Cristina Cioran și logodnicul ei au aceleași gusturi la haine. Salopetele roz și părul prins în vârful capului!

FOTO/ Cristina Cioran și logodnicul ei au aceleași gusturi la haine. Salopetele roz și părul prins în vârful capului!

După o de 10 ani, Cristina Cioran l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, tatăl fiicei sale, cu care și-a dat seama că are extrem de multe lucruri în comun. Până și la stilul vestimentar cei doi au gusturi identice, atât Cristina cât și Alex făcând o pasiune pentru salopetele largi, de culoare roz.

Alexandru Dobrescu este coproprietarul unui brand care comercializează piese vestimentare cu un croi atipic, astfel că actrița a devenit automat unul dintre clienții fideli, dar și promotoare a linii de îmbrăcăminte. Totuși, nimeni nu se aștepta ca cei doi să fie atât de compatibili încât să ajungă să se îmbrace identic.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Alex Dobrescu în fața magazinului său de haine îmbrăcat cu o salopetă roz, cu un croi atipic, lejer, un fel de haine de „ninja” așa cum explică tânărul stilul pieselor vestimentare pe care le produce. Pe lângă salopeta roz, total excentrică pentru un bărbat de 37 de ani, Alex și-a prins părul într-o codiță cu un elastic la fel de roz, într-o asortare perfectă cu outfit-ul. Coafura nu ar fi una care să șocheze, cu atât mai mult cu cât logodincul Cristinei Cioran a fost fotografiat în repetate rânduri cu diverse tunsori și coafuri, cu părul vopsit mov sau blond platinat, ori cu pletele în vânt.

Cioran are aceeași salopetă, pe o nuanță mai închisă

La prima vedere părea că Alex și Cristina împart aceleași piese vestimentare, mai ales că fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Cioran purtând același gen de ținută. Chiar dacă par identice, sunt însă două salopete diferite, iar asta se poate vedea din simplu fapt că cea a Cristinei este cu o nuanță mai închisă la culoare, însă de același roz care inevitabil atrage toate privirile.

Ema seamănă izbitor cu mama ei

Înafară de haine, pasiunea supremă a celor doi rămâne însă fiica lor, Ema. După o perioadă încârcată, în care a fost despărțită de micuța ei, rămasă în spital imediat după ce a venit pe lume, Cristina Cioran trăiește la maximum fiecare clipă alături de ea. De curând a postat pe rețelele de socializare o imagine cu Ema, iar internauții s-au grăbit să comenteze că micuța este copia ei fidelă. Cu pielea albă, părul deschis la culoare și ochii albaștri, Ema pare versiunea în miniatură a Cristinei Cioran.