Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Ciprian Marica s-a însurat cu mama copiilor săi. Fotbalistul nu-și dă jos verigheta
FOTO/ Ciprian Marica s-a însurat cu mama copiilor săi. Fotbalistul nu-și dă jos verigheta

FOTO/ Ciprian Marica s-a însurat cu mama copiilor săi. Fotbalistul nu-și dă jos verigheta

Imaginile cu Ciprian Marica în fața ușii camerei de hotel, acoperit doar de un prosop nu vor fi cu siguranță uitate prea curând, cu atât mai mult de mama copiilor săi. Conștient de acest lucru, fostul fotbalist încearcă să-și răsfețe cât mai mult soția, pe Ioana Marcu, dar și să-i demonstreze că s-a făcut „băiat de casă”. Chiar dacă nu există nicio declarație oficială în care să afirme că au ajuns în fața altarului, se pare că Ioana a devenit oficial doamna Marica.

Se pare că Ioana Marcu ar fi trecut cu vederea peste aventura pe care Marica a avut-o cu Ana Muntean și a acceptat să fie nașa de cununie la nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/23

După nuntă au apărut imediat zvonurile că Marica a renunțat oficial la burlăcie, iar asta deoarece, conform regulilor ortodoxe, doar cuplurile căsătorite pot fi nași la cununia religioasă. Ciprian Marica și Ioana Marcu nu s-au despărțit după ultima escapadă amoroasă a sportivului, ci au „luptat” pentru relația lor, mai ales că la mijloc se află și doi copii mici care au nevoie de ambii părinți.

Chiar dacă a fost iertat, Ciprian nu pare că mai vrea să-și supere soția și încearcă zilnic să o răsfețe cu câte ceva. Recent, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit la coada unei cunoscute cofetării din București, unde aștepta liniștit ca patiserul să-i pună la pachet câteva preparate cu ciocolată și fructe. După ce a luat cutia cu prăjituri, Marica a ieșit în grabă și cu aceeași viteză s-a îndreptat spre mașină pentru a ajunge mai repede la soția lui.

Au aproape un an de căsătorie20

Pe drum până la locul unde își parcase autoturismul de lux, Ciprian Marica a vorbit încontinuu la telefon, pe care nu l-a dus la ureche, ci a preferat să-l folosească pe modul difuzor. Astfel că a lăsat să se vadă că pe mâna stângă, pe inelar, ține cu mândri o verighetă, demonstrând astfel că toate zvonurile legate de căsătoria lui cu Ioana au fost adevărate. Se pare că fericitul eveniment a avut loc la începutul verii, cu ceva timp înainte de nunta lui Ilie Năstase care a avut loc în luna iunie 2020. Ciprian Marica și Ioana Marcu sunt împreună din 2016 și au împreună doi copii.