Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Cine e artista pe care toată lumea o confundă de la spate cu Maria Dragomiroiu
FOTO/ Cine e artista pe care toată lumea o confundă de la spate cu Maria Dragomiroiu

FOTO/ Cine e artista pe care toată lumea o confundă de la spate cu Maria Dragomiroiu

Theo Rose a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, fiind apreciată atât pentru vocea ei, cât și pentru energia pozitivă pe care o emană de fiecare dată. Totuși, la celebritatea ei a contribuit într-o oarecare măsură și cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu, cu care este deseori asemănată, în ciuda faptului că singura asemănare fizică dintre cele două stă în părul foarte lung și voluminos.

Ce-i drept, de la spate, Theo Rose și Maria Dragomiroiu ar putea fi cu ușurință confundate, mai ales că se numără printre puținele persoane publice care au o astfel de podoabă capilară. Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Theo Rose în timp ce se plimba pe stradă alături de o prietenă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Dacă nu s-ar fi întors cu fața, cu siguranță ar fi putut trece drept cunoscuta cântăreață de muzică populară. De altfel, Theo ar putea intra cu ușurință în „pielea” Mariei Dragomiroiu, cu atât mai mult cu cât a și făcut-o în urmă cu 5 ani, pe când participa la show-ul „Te cunosc de undeva”. Atunci a imitat-o pe îndrăgita cântăreață, moment care a amuzat-o pe Maria Dragomiroiu, care a și postat prestația lui Rose pe pagina ei de Facebook.

 

În timp ce Theo Rose declară că se bucură de o podoabă capilară sănătoasă și nu este nevoită să facă mare lucru în această privință, Maria Dragomiroiu pierde în jur de o oră doar ca să-și spele părul.

sursa foto: Antena1

 

„Mă pieptăm întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi pun puțin balsam tot în lighean și îl înmoi. Apoi, ca să-l usuc fac morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei moriști (n.r. mișcare circulară din cap, prin care își învârte părul), eu nu am spondiloză cervic ală. La început ametești, dar deveine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 de minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a exemplicat Maria Dragomiroiu pe canalul ei de YouTube, unde a și exemplificat, pas cu pas, toate etapele, tocmai ca femeile care o întreabă frecvent care sunt secretele părului ei sănătos, să poată lua notițe.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: