Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. „Blestemul” lui Matei Dima. Este mereu înconjurat de femei, dar toate vor relații profesionale cu el
FOTO. „Blestemul” lui Matei Dima. Este mereu înconjurat de femei, dar toate vor relații profesionale cu el

FOTO. „Blestemul” lui Matei Dima. Este mereu înconjurat de femei, dar toate vor relații profesionale cu el

Matei Dima, cunoscut mai mult după numele de BRomania, a mărturisit în repetate rânduri că își dorește să se așeze la casa lui, să întemeieze o familie și să găsească o femeie cu care să realizeze extrem de multe împreună. Deși este mereu înconjurat de femei, vloggerul pare că nu are deloc succes în dragoste, fie că tinerele nu-i înțeleg munca și faptul că este mai mereu pe drumuri, fie îl văd doar ca un ajutor în carieră.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit din nou pe Matei Dima în compania unei domnișoare, însă nici de această dată nu în compania unei posibile „doamne Dima”.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Se pare că întâlnirea dintre BRomania și tânăra blondă era una profesională, căci de pe masă nu lipsea laptopul pe care Matei îl cară ori de câte ori are de făcut un proiect sau ori de câte ori se întâlnește cu cineva cu care urmează să aibă o colaborare. Mai mult decât vizibil, între cei doi nu a existat niciun mic gest de apropiere, ci toată întâlnirea a decurs firesc, ca între două persoane care lucrează împreună.

 

 

La un pas să-și vadă visul împlinit

În această primăvară, Evenimentul Zilei vă prezenta în exclusivitate prima femeie pe care Matei Dima o prezenta părinților. La finele lunii mai, fotoreporterii EVZ l-a întâlnit pe actor în compania mamei sale pe terasa unui restaurant din București, acolo unde au așteptat-o pe iubita producătorului de film, dar și pe tatăl acestuia.

Anunțată că urmează să ia prânzul cu familia Dima, tânăra nu a apărut într-o ținută extravagantă, ci a optat pentru o pereche de jeans și o cămașă cu un imprimeu discret și nu a venit cu mâna goală, ci cu un buchet de flori pentr doamna Dima. Atât Matei, cât și părinții lui păreau extrem de încântați de tânără, însă din păcate relația lor nu a fost una de lungă durată căci, de atunci, cei doi nu au mai fost văzuți împreună.