În timp ce bărbatul mergea cu nonşalanţă de-a lungul uneia dintre cele mai aglomerate străzi din centrul comercial al Londrei, unii trecători i-au făcut poze cu telefonul, alţii au rămas pur și simplu „interziși”.

Un fotograf Reuters l-a surprins dintr-un birou situat într-o clădire pe Oxford Street.

Sursa foto: straitstimes.com

VIDEO! Casanova de Craiova, complet dezbrăcat și hăituit de soțul înșelat, în plină stradă

La începutul lunii, Don Juan de Craiova a fost prins în pat cu o femeie măritată. Speriat de moarte, amantului nu i-a mai păsat că e complet dezbrăcat și a luat-o la fugă în plină stradă. Soțul înșelat l-a „vânat” dintr-o mașină, pe ritmuri de manele.

Amantul dezbrăcat

#jogging🛑 Imagini de cascadorii râsului: un bărbat din Craiova a fost alergat gol pușcă pe străzi după ce a fost prins cu amanta în pat. Soțul femeii l-a fugărit cu mașina și l-a filmat.În imagini se poate observa cum gigoloul oltean este alergat pe trotuar, îmbrăcat în costumul lui Adam, așa cum probabil a fost surprins de soțul încornorat în spațiul conjugal.Când poftești la bunul altuia îți asumi, nu-i așa, și riscul de a face jogging fără voie.⚠️ 𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀ă𝗻ă𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝘂𝗺𝗻𝗲𝗮𝘃𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿ă, 𝗳𝗮𝗰𝗲ț𝗶 𝗺𝗶ș𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗲𝗹 𝗽𝘂ț𝗶𝗻 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 î𝗻 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘇𝗶. 😁https://www.bogdanbanica.com/video-a-fost-alergat-gol-pusc…/😍 #Like & #share Tictoc 👇

Publicată de Tictoc România pe Duminică, 12 iulie 2020

Bărbatul a alergat aproape trei kilometri prin Craiova, timp în care soțul înșelat nu și-a pierdut cumpătul și a continuat să îl filmeze cu telefonul mobil.

Amanții obișnuiau să se întâlnească pe ascuns în casa femeii, în timp soțul acesteia vindea la magazinul din curtea locuinței.

Din nefericire pentru ei, aventura s-a încheiat în urmă cu câteva zile, atunci când soțul, care vindea la magazin, a avut o presimțire și a intrat în casă, acolo unde și-a surprins soția în flagrant cu amantul”, potrivit antena3.ro

Cazul care a șocat lumea

Olteanul a scăpat cu bine din această situație, însă putea fi și mai rău. Un caz care a șocat lumea s-a întâmplat, anul trecut, în America. Un soț gelos a folosit o foarfecă pentru a tăia penisul rivalului, după ce și-a prins nevasta în pat cu amantul. Poliția spunea că, Alex Bonilla, în vârstă de 49 de ani, este acuzat că a mutilat victima a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Bărbatul a năvălit în casa victimei din orașul Bell, Florida, în dimineața zilei de 14 iulie. Victima a declarat la Biroul Șerifului din districtul Gilchrist, că Bonila l-a legat, înainte de a-i aplica pedeapsa. Apoi a luat o foarfecă și i-a tăiat penisul. Soțul încornorat a ieșit apoi afară și a fluturat bărbăția rivalului său în fața vecinilor.

Agresiunea a avut loc două luni după ce l-a prins pe bărbat făcând sex cu soția lui. Atacul a avut loc în fața copiilor victimei, conform postului de televiziune NBC News. Bonilla a fost arestat și a fost dus la închisoarea Districtului Gilchrist. El a fost acuzat de o mulțime de infracțiuni. Cele mai grave dintre acestea sunt de cruzime față de un copil și mutilare. Alte infracțiuni de care a fost acuzat: intrare prin efracție, violare de domiciliu, sechestrare de persoană și folosirea unei arme de foc.