Evenimentul ZileiMondenBlitz newsFOTO/ Andra la un pas să-și piardă răbdarea la shopping. Culmea, nu Eva a fost cea care a făcut nazuri

FOTO/ Andra la un pas să-și piardă răbdarea la shopping. Culmea, nu Eva a fost cea care a făcut nazuri

FOTO/ Andra la un pas să-și piardă răbdarea la shopping. Culmea, nu Eva a fost cea care a făcut nazuri
În ciuda faptului că este implicată în tot soiul de proiecte și petrece mult timp și în studioul de înregistrări, pentru Andra nimic nu este mai important decât familia ei. Ca orice mamă implicată, artista merge la shopping cu copiii ei, însă separat, căci nu o țin nervii cu amândoi în același timp.

Zilele trecute fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Andra într-un celebru centru comercial din Capitală pe când se afla la cumpărături pentru sezonul de iarnă, alături de fiul ei, David. Ei bine, replica amuzantă care a devenit virală: „Nu vreau nici Balenciaga, nici Gucci, doar un câine vreau. Bați din palme și gata ! Sau te duci la mall și cumperi unul”, spusă de Eva tatălui ei, nu se aplică doar în cazul micuței.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

David este la fel de pretențios atunci când vine vorba să-și cumpere de îmbrăcat sau încălțat. Cel puțin asta a arătat zilele trecute când era la un pas să-și scoată mama din sărite.

Singuri, fără Cătălin Măruță și Andra, cei doi au plecat de acasă cu gândul să-i caute lui David ghete călduroase de iarnă. Planul Andrei de acasă nu s-a dovedit a fi ca acela din târg căci, o dată ajunși în magazinul cu încălțăminte, n-a fost chip ca David să cadă la învoială cu mama lui. În timp ce Andra, ca orice părinte responsabil, căuta ghete cât mai călduroase, special adaptate pentru iarnă, puștiului îi fugeau ochii doar după modele în trend, care nu erau tocmai bune pentru temperaturile actuale. La un moment dat, după un schimb de replici în care artista încerca să-i explice în toate felurile că are nevoie de bocanci, nu de teniși, Andra a părut că cedează și a căutat un model care să-i mulțumească pe amândoi. Nici cu niște teniși tip gheată nu a avut prea mare succes, însă măcar au ajuns la un numitor comun.

David își face deja proprii bani

La cei 10 ani, David Măruță se numără printre acei copii care au început să-și facă proprii bani, asta din spoturi publicitare și asocieri de imagine. Chiar dacă a strâns ceva la pușculiță și ar putea încerca să-și înduplece mama cu „placa” că își cumpără din banii lui, Andra și Cătălin nu îl lasă să-și cheltuiască economiile pe lucruri inutile și, chiar dacă își permit financiar să le facă toate poftele, sunt chibzuiți atunci când vine vorba de haine sau accesorii care nu le sunt neapărat de folos.

 


Accesează: