Evenimentul Zilei > Monden > Fostul soț al Andreei Bălan vrea să-și refacă viața. Când are de gând să facă pasul cel mare alături de Viviana Sposub
Fostul soț al Andreei Bălan vrea să-și refacă viața. Când are de gând să facă pasul cel mare alături de Viviana Sposub

Fostul soț al Andreei Bălan vrea să-și refacă viața. Când are de gând să facă pasul cel mare alături de Viviana Sposub

Chiar dacă nu știe exact când, George Burcea este decis să o ceară de soție pe Viviana Sposub. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul unei emisiuni.

George Burcea are planuri mari în ceea ce privește relația pe care o are cu Viviana Sposub. El este hotărât să o ceară de soție pe vedeta TV, dar deocamdată nu s-a decis când va face acest pas. Cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii „Ferma”, de la PRO TV, și s-au îndrăgostit. Viviana a spus recent că-și dorește o familie și copii.

George Burcea o va cere de soție pe Viviana Sposub

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus George Burcea.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț.

Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

„Fix așa venit și sărutul”

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos!

Fix așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, spunea Viviana Sposub despre George Burcea, într-un interviu pentru Viva.

George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, iar cei doi au divorțat după 1 an de mariaj.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: