Evenimentul Zilei > Politica > Fostul șef al ANAF, chemat de Orban în Guvern. Ce post va ocupa Sebastian Bodu
Fostul șef al ANAF, chemat de Orban în Guvern. Ce post va ocupa Sebastian Bodu

Fostul șef al ANAF, chemat de Orban în Guvern. Ce post va ocupa Sebastian Bodu

Fostul şef ANAF, Sebastian Bodu, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei primului ministru. Decizia a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Sebastian Bodu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului interimar Ludovic Orban. Bodu a îndeplinit funcția de Președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cu rang de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice în perioada 2005 – 2007.  Și în noua sa postură, de consilier de stat, el va avea atribuţii în domeniul financiar-fiscal.

Printr-o altă decizie semnată de premierul interimar şi Mădălina Carmen Hristu a fost numită consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

De asemenea, Nicolae Ivăşchescu a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale. Nu în ultimul rând, Orban i-a numit pe Viorel Grigoraş şi pe Octavian Alexandru Hagiiani în funcţii de secretari de stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Sursa: Libertatea

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: