Evenimentul Zilei > Social > Fostul iubit al unei VEDETE celebre ȘOCHEAZĂ. Ce nebunie a făcut la DOI PAȘI de Palatul lui Iohannis – Foto în articol
Fostul iubit al unei VEDETE celebre ȘOCHEAZĂ. Ce nebunie a făcut la DOI PAȘI de Palatul lui Iohannis – Foto în articol

Fostul iubit al unei VEDETE celebre ȘOCHEAZĂ. Ce nebunie a făcut la DOI PAȘI de Palatul lui Iohannis – Foto în articol

Cunoscutul milionar libanez Roger El Akoury a intrat rapid în posesia unei clădiri istorice, care se află pe aflată pe Bulevardul Primăverii nr. 15, la doar două străzi distanţă de palatul prezidenţial al preşedintelui Klaus Iohannis, pe care vrea să o transforme în muzeu.

Conform jurnaliștilor de la Cancan.ro Roger El Akoury anunţa că va face aici Muzeul de Artă Recentă, iar clădirea este deja o nebunie, una impresionantă. Construcția este aproape gata și ar trebui să își deschidă porțile în cel mai scurt timp. 

Roger El Akoury a fost cu Anna Lesko

Patronul cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma, Roger El Akoury a avut o relație cu celebra cântăreață Anna Lesko. 

Important este și faptul că  numele lui Roger El Akoury a apărut şi în celebra investigaţie de presă Panama Papers. Potrivit Rise Project, Akoury şi ceilalţi patroni ai Sensiblu au transferat sute de milioane de euro în paradisuri fiscale. 

Sursa foto Cancan.ro

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: