Evenimentul Zilei > Actualitate > Fostul „golden boy” al lui Alex Velea, atacat de dușmani. Incidentul i-a pus în pericol viața. FOTO
Fostul „golden boy” al lui Alex Velea, atacat de dușmani. Incidentul i-a pus în pericol viața. FOTO

Fostul „golden boy” al lui Alex Velea, atacat de dușmani. Incidentul i-a pus în pericol viața. FOTO

Fostul „golden boy” al lui Alex Velea, Lino Golden, a fost atacat de dușmani când îi era lumea mai dragă. De altfel, situația nu ar fi trebuit să-l ia prin surprindere fiindcă a declarat chiar el că, prin natura meseriei sale, își face inevitabil și mulți inamici.

Lino Golden a fost atacat de dușmani. Fostul protejat al vedetei Alex Velea, îmbogățit peste noapte și asaltat de fani, are și foarte mulți dușmani. Recent, viața lui Lino Golden a fost pusă în pericol. Tânărul a relatat pe Instagram cum s-a petrecut incidentul, ba chiar le-a transmis și celor invidioși un mesaj, relatează retetesivedete.

Lino Golden, atacat pe neașteptate de dușmani

Lino Golden este des asaltat de fanii săi, însă prin natura meseriei sale, are și foarte mulți dușmani. Chiar el a recunoscut-o, deși se pare că ultimul atac l-a luat prin surprindere. Oamenii îl bârfesc de foarte multe ori și chiar îi doresc răul, a dezvăluit fostul protejat al lui Alex Velea. Din păcate, nu s-a înșelat.

Când îi era lumea mai dragă, viața i-a fost pusă în pericol. Tânărul a rămas cu mașina în pană, însă în cazul de față ar fi vorba despre un atac intenționat. Cine i-a înfipt un cui într-una dintre roțile mașinii sale, eveniment care se putea încheia tragic.

Accidentul a avut loc chiar în parcarea imobilului unde locuiește Lino Golden, ceea ce duce cu gândul la faptul că persoana sau persoanele care i-au dorit răul cunosc tot felul de detalii despre viața privată a tânărului: ce mașină conduce, unde locuiește, unde își parchează autoturismul etc.

Vedeta are un mesaj pentru „țăranii” invidioși

Lino Golden nu s-a putut abține și chiar le-a transmis și un mesaj dușmanilor săi. Din service, fostul protejat al lui Alex Velea a postat o poză cu bolidul avariat, precum și un text scurt, dar dur.

„Am luat un cui în roată la mine în parcare. În 2021 încă există țărani d-ăștia care pun cuie în roți intenționat”, a notat Lino Golden în dreptul fotografiei realizate în service-ul auto unde și-a dus mașina pentru a fi reparată.

Lino Golden a fost unul dintre protejații lui Alex Velea. Încă de când era mic, a stat alături de artist, în locuința sa și a învățat tot ce înseamnă industria muzicală. După mai mulți ani de colaborare și după multe piese de top, Lino Golden și Alex Velea au ales să meargă pe drumuri diferite.

Lino Golden a renunțat la colaborarea cu Alex Velea în anul 2020, însă lucrurile nu au decurs frumos. În mediul online s-au vehiculat informații potrivit cărora Lino ar fi urmat să scoată o piesă cu Abi Talent, acesta din urmă având un conflict imens cu Alex Velea, în care și-au adresat cuvinte foarte grele.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: