Evenimentul Zilei > Actualitate > Fosta soţie a unui actor celebru, în ipostaze ŞOCANTE într-un parc public
Fosta soţie a unui actor celebru, în ipostaze ŞOCANTE într-un parc public

Fosta soţie a unui actor celebru, în ipostaze ŞOCANTE într-un parc public

Brigitte Nielsen, un sex-simbol al anilor '90, a ajuns într-o stare deplorabilă. Bea vodkă, vomită, apoi se întinde pe iarbă, într-un parc din Los Angeles, scriu cei de la The Sun.

Actriţa în vârstă de 49 de ani pare să piardă lupta cu alcoolul. Deşi a mai avut, în trecut, perioade când dependeţa ei era vizibilă, acum, însă, trecătorii au fost nevoiţi să asiste la un episod şocant.
După ce a băut dintr-o sticlă de vodcă şi a desfăcut-o şi pe a doua, Brigitte Nielsen a vomitat în parc, apoi şi-a aprins o ţigară şi s-a întins pe iarbă.
Căsătorită de cinci ori în trecut, inclusiv cu actorul Sylvester Stallone, a trecut de la imaginea de "bombă sexi", la cea de alcoolică. În 2007, s-a internat într-o clinic de dezintoxicare, la sfatul rudelor. Atunci, spunea că aceea a fost o decizie bună, care a împins-o către o viaţă nouă. Un an mai târziu, Nielsen a apărut în show-ul tv "Celebrity Rehab" şi a început o nouă luptă cu alcoolul. În 2010, producătorul emisiunii spunea că actriţa nu a mai consumat alcool şi că nu mai fumează.
S-a făcut remarcată în 1985, când a debutat într-un film alături de Arnold Schwarzenegger. Apoi, s-a căsătorit cu Sylvester Stallone, cu care a jucat în "Rocky IV" şi "Cobra". Cei doi au divorţat în 1987. Mai târziu, ea a dispărut din lumea mondenă, însă a mai putut fi văzută în 2005, în show-ul "Celebrity Big Brother".