Evenimentul Zilei > Monden > Fosta soție a lui Carla’s Dreams, surprinde! Nimeni nu bănuia aşa ceva. FOTO
Fosta soție a lui Carla’s Dreams, surprinde! Nimeni nu bănuia aşa ceva. FOTO

Fosta soție a lui Carla’s Dreams, surprinde! Nimeni nu bănuia aşa ceva. FOTO

Fosta soție a lui Carla’s Dreams este o cunoscută femeie de afaceri din Chișinău. 

Pe numele său real Andrei Țărus, artistul originar din Chișinău a fost însurat cu Nelea Motricală – o femeie discretă care a decis să meargă pe drumul ei şi a reuşit.

Nelea Motricală este o prezență foarte discretă, la fel ca fostul său soț. Tânăra de 31 de ani este destul de cunoscută la Chişinău, orașul său natal. Nelea și Carla’s Dreams au fost împreună timp de 7 ani. Tânăra este din raionul Călăraşi, din Republica Moldova, şi este femeie de afaceri.

Așa arată fosta soție a lui Carla's Dreams. Motivul despărțirii e un adevărat șoc

După ce a urmat cursurile facultăţii Management şi Business Internaţional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam, şi-a deschis o companie de turism, TripMoldova, specializată pe turismul receptor, adică primirea oaspeţilor străini şi realizarea tururilor turistice în Republica Moldova. Mai mult, aceasta a condus o agenţie de management în afaceri şi a făcut „coaching” pentru oamenii de afaceri.

Nelea s-a căsătorit cu în 2010, la Chişinău, cu Andrei Ţăruş, fost membru al trupei In Quadro, născut pe 25 octombrie 1984, în oraşul Slobozia din Republica Moldova şi care actualmente este solistul trupei Carla’s Dreams.

Cine a pus capăt căsniciei

Problemele din căsnicie au apărut mai devreme însă, în anul 2013, când cea care a depus actele de divorț a fost chiar Nelea. Tot ea le-a și retras însă. Fetiţa lor a rămas în grija mamei. Cei doi au avut multe de împărțit, iar situația a fost foarte tensionată între ei, așa că divorțul nu s-a putut face la notar, ci au ajuns în fața judecătorului. Magistratul a decis custodia, dar și programul de vizite al copilului şi împărţirea averii. Cei doi soți nici măcar nu au fost prezenți la pronunțarea divorțului. Avocații lor au făcut totul.

Suferinţa din dragoste e cea mai plăcută suferinţă

Artistul cconsideră că suferinţa din dragoste i se pare una dintre cele mai plăcute suferinţe, care merită experimentată. Mai mult decât atât, acesta mărturiseşte că nu crede în prietenie într-o relaţie de iubire.

„Şi le urez tuturor să o simtă cât mai des, în orice circumstanţă. E una dintre aromele cele mai rare şi cele mai plăcute în timpul ăsta scurt cât suntem aici. Iubita o iubeşti, prietenul îl prieteneşti”, a declarat solistul Carla’s Dreams în cadrul unei emisiuni radio, notează impact.