Evenimentul Zilei > Actualitate > Fosta lui Negoiță, aspirații de vedetă! Carmen Negoiță nu ratează niciun show! Anul acesta e participant la Ferma Vedetelor
Fosta lui Negoiță, aspirații de vedetă! Carmen Negoiță nu ratează niciun show! Anul acesta e participant la Ferma Vedetelor

Fosta lui Negoiță, aspirații de vedetă! Carmen Negoiță nu ratează niciun show! Anul acesta e participant la Ferma Vedetelor

Noul sezon al reality-showului „Ferma Vedetelor” de la Pro TV aduce câțiva concurenți surpriză. Printre nume cunoscute s-a amestecat și Carmen Negoiță, fosta soție a finanțatorului dinamovist, Ionuț Negoiță. Ce este demn de remarcat este ambiția cu care blonda încearcă să pătrundă în lumea showbizului, fiind o abonată a showurilor de acest gen. În urmă cu puțin timp, Carmen a participat și la o emisiune culinară, a unui post tv concurent.

După divorțul din 2010, fosta soție a lui Ionuț Negoiță a căutat să se afirme prin talentele ei de scriitor, având un blog, apoi cele culinare, participând la un concurs de gătit și acum vrea să-și arate tăria în munca de jos, adică la o fermă de animale, unde va fi supusă unor probe foarte dure de îndemânare, alături de alte personaje din lumea mondenă și sportivă. „Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă”, a declarat, în trecut, Carmen.

 

 

Va renunța la tabieturile de dimineață

„La mine, nici o zi nu seamănă una cu cealaltă. În general, mă culc târziu și mă trezesc în jur de ora 9, având în vedere că nu mai am copiii la școală dimineața. Nu obișnuiesc să mănânc foarte devreme. Beau aproape un litru de apă și ceai, apoi îmi fac micul dejun”, a povestit concurenta de la Fermă, înainte să plece în „cantonament”. Toate aceste tabieturi au devenit istorie din momentul în care a pășit în fermă.

Totodată, ea crede că se va descurca de minune în echipă, pentru că e o fire foarte pozitivă: „Sunt o persoane foarte sociabilă, care se acomodează destul de ușor oricărei situații. Am poftă de viață, sunt cu zâmbetul pe buze, o mamă strictă, dar în același timp sunt prietenă cu copiii mei. Iubesc muzica și ador să merg la festivaluri – când eram copil, dormeam cu radioul în pat și ascultam muzica oriunde mergeam sau când scriam”, ni s-a autodescris ea.

 

Cea mai mare temere: frigul

„Îmi e frică de frig! Dacă nu am căldură și dorm în frig, mă dor toate, nu mă odihnesc și nu sunt bună de nimic. Nu sunt nici foarte entuziasmată de posibilele interacțiuni cu animalele, de orice fel ar fi. Prefer întotdeauna oamenii, să-i descopăr, să ascult povești, să ne cunoaștem”, a declarat Carmen Negoiță care a menționat și faptul că și-a petrecut toată copilăria la țară, deci are o idee despre ceea ce o așteaptă în competiție.

Ferma. Un nou început! 18 concurenți vor intra în Fermă și vor avea parte de aventura vieții lor! Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă.

Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu sunt cei 18 concurenți care întră în Ferma, în 2019.