Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini incendiare cu o FOSTĂ GIMNASTĂ. Ce a ajuns aceasta să facă pentru bani – Galerie
Imagini incendiare cu o FOSTĂ GIMNASTĂ. Ce a ajuns aceasta să facă pentru bani – Galerie

Imagini incendiare cu o FOSTĂ GIMNASTĂ. Ce a ajuns aceasta să facă pentru bani – Galerie

Este vorba despre o fostă gimnastă de succes care acum are un alt hobby de care este foarte mândră. Pentru ce își folosește aceasta formele?

Pasiunea lui Cindy Landolt , fosta gimnastă, pentru modelarea corpului cu ajutorul exercițiilor în sala de forță i-a adus supranumele de „Superfemeia elvețiană” și o mulțime de admiratori pe site-urile de socializare.

Cindy Landolt face sport de când se știe. A practicat înotul, alergarea, schiul și alpinismul, iar la vârsta de 5 ani s-a apucat de gimnastică, medaliile câștigate făcând-o să-și dorească o carieră în această disciplină.

Puștoaica a avut ghinion, însă, pentru că în perioada adolescenței devenise prea înaltă și prea musculoasă pentru gimnastică (în prezent cântărește circa 75 de kilograme și are o înălțime de 177,5 centimetri). Prin urmare, la vârsta de 16 ani, Cindy s-a reorientat spre fitness, a obținut o diplomă în domeniu, și-a creat propriul site și și-a deschis propriul club în Zürich, scrie Libertatea.

 Lucrează patru zile pe săptămână în sala de forță, fiecare ședință durând o oră. Toate acestea i-au adus peste 1,2 milioane de urmăritori pe site-urile de socializare.