Evenimentul Zilei > Social > Fost prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu s-a făcut foc și pară pe Facebook și vrea să deschidă un proces
Fost prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu s-a făcut foc și pară pe Facebook și vrea să deschidă un proces

Fost prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu s-a făcut foc și pară pe Facebook și vrea să deschidă un proces

Traian Berbeceanu a rămas fără contul de pe Facebook, după ce hackerii i l-au spart. Fostul prefect al Bucureștiului este deranjat pentru că n-a avut cui se plânge.

Traian Berbeceanu, fost prefect al Bucureștiului, s-a trezit că i-a fost spart contul de Facebook. Enervat, el a anunțat că are de gând să acționeze în instanță rețeaua de socializare, după ce intimitatea i-a fost atacată de hackeri.

Contul lui Traian Berbeceanu a fost spart de hackeri

Traian Berbeceanu a anunţat de pe un alt profil că i-a fost spart contul și mai multe persoane necunoscute din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica, sunt acum administratorii paginii sale.

El a încercat să contacteze un reprezentant al celor de la Facebook, dar nu a primit niciun răspuns. Acum, pe contul respectiv Traian Berbeceanu apare ca fiind creator de clipuri video de gaming, iar cei care au contul postează videoclipuri cu diferite animale.

„Din data de 17 august 2021 pagina oficială „Traian Berbeceanu – persoană publică” a fost „spartă”.

Am fost schimbat din administrator, a fost înlocuită adresa de e-mail pe care o foloseam și de la acea dată figurează administrată succesiv de persoane necunoscute mie din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica.

Deși aveam pagina protejată prin „actualizare cu 2 factori” și deci asumată cu copia actului de identitate, Facebook nu m-a notificat nici pe telefon, nici prin e-mail.

Urmează un proces cu administratorii rețelei de socializare

Am postat mai multe notificări pe pagina, de pe contul personal, în care avertizam persoanele care urmăresc pagina, cu privirea la faptul că postările care apar nu îmi aparțin și drept urmare mi-a fost blocat accesul pe pagină.

Evident am sesizat de mai multe ori Facebook, am solicitat sprijin în recuperarea paginii, am solicitat să fie blocate orice postări sau acțiuni făcute pe pagina sau în numele paginii, însă demersurile mele au rămas fără niciun efect și evident nu am primit niciun răspuns.

În perioada următoare voi solicita instanței de judecată să oblige Facebook să închidă pagina, fiind vorba despre „furt de identitate” și „furt de proprietate intelectuală”, însă, până atunci rămân recunoscător tuturor celor care mă ajută să raportăm pagina.

Dacă suntem mai mulți, probabil că angajații lui „Țuchi” devin interesați și activi.

Vă mulțumesc!”, a transmis Berbeceanu.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: