Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)

Desfășurat pe perioada a două zile, Cupa ”Nadia Comăneci”  înscrisă în calendarul competițional, a dat posibilitatea gimanastelor și antrenorilor să verifice nivelul de pregătire înaintea competiției naționale.

Concurentele s-au bucurat de cadourile tricouri, brațări, rucsaci, carți, jucării, oferite de către organizatori, Fundația ”Nadia Comăneci” și CSM Onești.

Micile sportive au concurat într-o admosferă incendiară, grupurile de susținători din sală acoperind, de cele mai multe ori, muzica de la sol. Pe lângă organizatori și reprezentanții cluburilor la eveniment au participat cetățeni din localitate și Primarul Oneștiului.

Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)

La finalul competiției înmânarea premiilor a fost făcută de către Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, și Virgil Munteanu, vicepreședinte al Fundației ”Nadia Comăneci”. Cadourie trimise de Nadia Comăneci au fost o reală surpriză pentru câștigătoarele la individual compus, tricorile cu semnătura personală și medalia pentru locul I a emoționat pe toți cei prezenți.   

Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)

Podiumul câștigătoarelor a arătat așa:

La individual compus, junioare III, nivel 2, podiumul a aratat astfel: Chivu Raisa (CSF Focsani) – 54,875 pct, Vatafu Alexia (CSA Steaua) – 54.750 pct, Parvu Maria (CSA Steaua) – 53.475 pct.

La individual compus, junioare III, nivel 1, ordinea primelor trei clasate a fost: Ionescu Adelina (CS Dinamo) – 54,850 pct, Mihaescu Maria (CSS Steaua) – 54,600 pct, Luca Ayana (CSS Steaua) – 54,125.

Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)

 

Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)

Locul 1, la ambele compeții de individual compus, a fost premiat cu 500 de euro, locul 2 cu 150 de euro, iar locul 3 cu 75 de euro. Premiile au fost oferite de Fundația Nadia Comăneci, cu sprijinul Dedeman, International Alexander Group și SCC Erbasu.

Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, a realizat un mică vitrină, având valoarea unui mic muzeu, cu trofee oferite de către Nadia Comăneci și medalii din clolecțiile regretaților Maria Simionescu și Nicolae Vieru.

Foto: Victor Eugen Mihai

La finalul competiției, Ingrid Istrate, directorul CSM Onești, a declarat: „Tot ceea ce am gândit și construit de-a lungul anilor ă fost permanent cu gândul către Nadia, către ceea ce a realizat ea pentru noi și pentru România, la faptul că trebuie să o facem mândră de noi și… cred că este!… perfecțiunea atinsă de ea, ne obligă la tot mai mult!”

Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)

Foto: Victor Eugen Mihai (VEM)