Evenimentul Zilei > Social > Focar COVID-19 la rețeaua de transport Metrorex. Printre cei confirmați infectați, și directorul operatorului
Focar COVID-19 la rețeaua de transport Metrorex. Printre cei confirmați infectați, și directorul operatorului

Focar COVID-19 la rețeaua de transport Metrorex. Printre cei confirmați infectați, și directorul operatorului

Situația epidemiologică se agravează în România. Un nou focar COVID-19 a fost raportat la rețeaua de transport Metrorex din municipiul București. Mai mulți angajați ai operatorului de transport au fost confirmați infectați cu coronavirus. Printre cei pozitivi s-ar număra și directorul Metrorex.

Focar COVID-19 la Metrorex. Directorul operatorului de transport s-ar număra printre infectați

Evoluție negativă a coronavirusului în municipiul București. Un nou focar COVID-19 a fost raportat la Metrorex, potrivit antena 3. Printre cei confirmați pozitiv cu coronavirus se numără aproximativ 15 angajați ai operatorului de transport.

Potrivit unor surse interne ale rețelei, ar fi vorba despre angajați din departamentele Regiei Autonome de Transport. Printre cei bolnavi s-ar număra și directorul Metrorex, care se află în concediu medical de mai bine de o săptămână, potrivit sursei citate.

În municipiul București, în ultimele 24 de ore au fost raportate 1.048 de noi cazuri de infectare cu COVID-19. Rata de incidenţă a crescut, luni, până la 2,91 la mia de locuitori. Dacă incidența va crește la peste 3 cazuri de infectare la mia de locuitori, Capitala va intra în zona roșie și se vor impune, astfel, noi restricții, printre care se numără și certificatul verde pentru accesul în diverse localuri sau la evenimente.

Bilanț coronavirus, 21 septembrie. 6.789 de cazuri noi și 124 de decese

Premierul Florin Cîțu a dat de înțeles că România este depășită de valul patru al pandemiei, făcând referire la modul în care s-au pregătit cei responsabili de gestionarea pandemiei de COVID-19. Cum evoluează pandemia de coronavirus în România? Grupul de Comunicare Strategică a transmis datele din ultimele 24 de ore.

Până astăzi, 21 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.158.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.082.701 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 35.721 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 20.09.2021 (10:00) – 21.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 129 de decese (57 bărbați și 72 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: