Flux24 a aflat că Gorghiu nu a plecar însoțită doar de doi senatori PNL, ci și de logodnicul său, Lucian Isar, fost ministru în guvernul lui Victor Ponta.


Citește și: SURSE: Mihai Gâdea a mers în America datorită senatorului PNL Ben Oni Ardelean. Alina Gorghiu a părăsit camera în care realizatorul TV făcea poze cu Rumsfeld, dar a lăsat urme: ȘI-A UITAT TABLETA PE MASĂ | UPDATEGorghiu a fost surprinsă într-un restaurant în Chicago, înainte de participarea la Micul Dejun de Rugăciune organizat în Congresul american. În imagine aceasta este însoțitp de cei doi senatori, dar și de Lucian Isar.

Sursă foto: flux24.ro

Pe linie de partid PNL, Lucian Isar, a fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în

Zilele trecute, tabloidul Click a scris că cei doi, Alina Gorghiu şi Lucian Isar, s-ar fi şi căsătorit, dar informaţia nu a fost confirmată de cei doi deocamdată.

Cei doi nu au dorit niciodată să vorbească prea mult pe această temă, însă în vara trecută, când au fost fotografiaţi împreună de paparazzi, nu au negat că formează un cuplu. În aceeaşi notă discretă a avut loc la începutul acestui an şi ceremonia de la primărie. Şefa liberalilor este la prima căsnicie, în schimb soţul ei a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care stătea mai mult la Londra.

Isar are un CV impresionant, deţinând funcţia de vicepreşedinte la Citibank România, apoi cea de vicepreşedinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. În prezent este consilier la Banca Feroviară.