Evenimentul Zilei > Actualitate > Floyd Mayweather se bate de Revelion! Americanul va întâlni un superstar din MMA
Floyd Mayweather se bate de Revelion! Americanul va întâlni un superstar din MMA

Floyd Mayweather se bate de Revelion! Americanul va întâlni un superstar din MMA

Retras deja trei ori din activitate, execntricul pugilist american Floyd Mayweather va reveni în ring, de această dată împotriva celui mai talentat kickboxer din Japonia.

Mayweather (41 de ani) a semnat deja un contract cu promoția din Japonia RIZIN, și va lupta cu superstarul japonez din kickbox şi MMA, Tenshin Nasukawa (20 de ani), pe 31 decembrie 2018. 

„Pot să concurez pe regulament de lupte, puţin, şi pot să o fac pe reguli de box mult mai mult. Vom vedea. Pot să fac orice, dacă îmi fixez mintea să o facă. Despre categorie şi regulament, vom mai discuta. Oferim oamenilor ceva ce nu au mai văzut”, a spus Mayweather.

De partea cealaltă, Nasukawa a declarat: „Chiar şi eu sunt puţin surprins. Nimeni nu l-a învins pe adversarul meu în trecut şi aş vrea să fiu eu cel care face istorie. Pumnul meu poate schimba istoria. Nu vreau neapărat anumite reguli, cu sau fără lovituri de picior. Adversarul meu pare mai înalt decât este, dar cred că îl pot lovi”.

Floyd Mayweather are 50 de victorii din tot atâtea meciuri în boxul profesionist, iar ultima dată când luptat a fost în 2017, când când l-a învins prin KO tehnic în runda a zecea pe starul din artele marţiale mixte, Conor McGregor, meci disputat după regulile din box. Kickboxerul Tenshin Nasukawa are 27 de victorii (21 prin KO) și nicio înfrângere.