Evenimentul Zilei > Social > Flotă de OZN-uri la Pentagon? Piloții de vânătoare din SUA și fotografiile care au făcut înconjurul lumii – Foto
Flotă de OZN-uri la Pentagon? Piloții de vânătoare din SUA și fotografiile care au făcut înconjurul lumii – Foto

Flotă de OZN-uri la Pentagon? Piloții de vânătoare din SUA și fotografiile care au făcut înconjurul lumii – Foto

Piloții de vânătoare din SUA au rămas foarte surprinși când au văzut ce detectează radarele lor: o flotă întreagă de OZN-uri, zburând la viteze incredibil de mari.

Mai mulți piloți de vânătoare din SUA nu le-a venit să creadă ceea ce vedeau pe radarele ultraperformante ale avioanelor lor: mai multe OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate), o întreagă flotă, zburând la viteze care par desprinse din filmele SF, scrie Dailymail.

„Ce e asta? Uită-te cu ce viteză zboară, e incredibil”, a spus unul dintre piloți la acel moment.

Imaginile surprinse de aparatul de fotografiat cu infraroșu, care se află pe toate aeronavele de luptă, preluate ulterior de Marina SUA, dezvăluie un obiect imens, extrem de rapid, care se deplasează împotriva unui vânt de 120 de noduri.

Deși imaginile arată doar unul dintre aceste obiecte, un pilot a exclamant atunci că: „Este o flotă întreagă”, care apare pe monitoarele sale. Și, pe măsură ce OZN-ul din filmare își schimbă traiectoria, încet în aer, o voce șocată se aude: „Uită-te la chestia aia! Se rotește”.

Între vara anului 2014 și martie 2015, aceste obiecte zburătoare au fost depistate aproape zilnic pe cerul Coastei de Est din SUA.

Piloții cu o înaltă calificare, care zboară de la purtătorul de nave USS Theodore Roosevelt și instruiți pentru o activitate permanentă în Golful Persic, le-au povestit superiorilor despre obiectele zburătoare care sfidează legile fizicii.

Cu o lungime de aproximativ 13 metri și o formă de „bombonică” de Tic Tac, nu aveau aripi sau rotoare, de fapt, nu aveau niciun mijloc de propulsie sau de zbor, și totuși, puteau să stea pe cer, să încetinească brusc și să accelereze aproape instantaneu la viteze hipersonice de o milă pe secundă.