Evenimentul Zilei > Actualitate > Flory din Vaslui s-a întors şi a atacat-o dur pe virgina virală în România. Război în stil moldovenesc
Flory din Vaslui s-a întors şi a atacat-o dur pe virgina virală în România. Război în stil moldovenesc

Flory din Vaslui s-a întors şi a atacat-o dur pe virgina virală în România. Război în stil moldovenesc

După ce a făcut-o cu ou şi cu oţet pe Olguţa Vasilescu, Flory din Vaslui se întoarce şi o ia la rost pe românca care îşi vinde virginatatea.

“Libertate, egalitate, virginitate – bani de cazi pe spate”, aşa sună articolul scris de Flory pe blogul ei personal.

“Am citit că românca aia care şi-a scos virginitatea la vânzare cu un milion de euro a găsit un nene hongonchez care cică o să dea 2,3 milioane de euro pe prima seară la aşternut cu fătuca. Ea spune că a mai avut şi o oferta de 2 milioane de euro, dar, hap, a sărit ăstălantul cu 300.000 în plus”, scrie tânăra din Vaslui.

Deoarece i se pare un subiect amuzant, Flory din Vaslui o ironizează pe româncă spunând că ar trebui să mai aştepte până la 90 de ani, astfel încât valoarea virginităţii să mai crească.

“Păi, mai, faţă, dacă ai plecat de la un milion, a venit unu' cu 2 milioane, apoi altul cu 2,3 milioane, eu zic să mai stai că, uite aşa, încet, încet, ajungeai la un miliard de catralioane. Trebuia doar să ai răbdare să-ţi ţii virginitatea până la 80, hai 90 de ani. Dacă în câteva luni ai sărit de la unu la peste două bulioane, cred că până la 90 de ani ajungeai că Ţiriac. Himenul tău ajungea mai valoros că talourile de Picasso. Şi exact că la tablourile marilor pictori, devenea mai valoros abia după ce mureai. Atunci să te ţii afacere!”.