Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Salam, supunere totală în fața Clanului Duduianu. Dedicații pentru Emi Pian | VIDEO
Florin Salam, supunere totală în fața Clanului Duduianu. Dedicații pentru Emi Pian | VIDEO

Florin Salam, supunere totală în fața Clanului Duduianu. Dedicații pentru Emi Pian | VIDEO

Deși a declarat că a fost umilit de Emi Pian și era obligat să cânte la petrecerile organizate de acesta, la scurt timp după moartea interlopului din Clanul Duduianu, Florin Salam a postat, pe pagina oficială de Facebook, două înregistrări dedicate atât lui cât și lui Nicolae Duduianu, tatăl acestuia despre care s-a vehiculat că ar fi făcut infarct după ce a aflat că i-a murit băiatul

Oamenii legii au descins la mai multe adrese din București și din județele Ilfov și Teleorman, unde au luat la puricat 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis.

În cuprinsul ordonanței de reținere a celor 13 interlopi, procurorii notează:

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”.

Printre cei terorizați se află chiar și Florin Salam, cumătru, de altfel, cu Emi Pian, după ce manelistul i-a botezat un copil.

Interpretul ar fi fost supus unor tratamente înjositoare din partea interlopilor.

Așa cum riese din informațiile publice, Florin Salam ar fi dezvăluit că fost bătut de interlopi, în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere.

Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care artistul ar fi băut mai multe pahare. La rândul său, Nicolae Guță ar fi fost agresat, în urmă cu câțiva ani, în toaleta unui bar din Petroșani.

Din informațiile furnizate de playtech.ro, Emi Pian a murit supărat pe Florin Salam, despre care spunea că era „frățiorul” său.

În urmă cu trei luni de zile, Emi Pian i-a transmis un mesaj pe Facebook lui Florin Salam, după ce a fost deranjat de comportamentul acestuia. Interlopul a tot încercat să-l invite la ziua lui, dar Florin Salam nu a fost de găsit.

În postarea publică, Emi Pian a lăsat să se înțeleagă faptul că manelistul l-ar evita.

Pian i-a transmis atunci lui Florin Salam că nici măcar nu l-ar fi pus să cânte, deoarece știa că acesta nu mai cântă decât în …străinătate.

„Eu te-am anunțat de o lună de zile că mâine e ziua mea. Dacă tu crezi că merită să mă onorezi cu prezența, să bem un pahar cu șampanie, că ești fratele meu, cumătrul meu, onorează-mă”.

 

„Dacă vrei și-ți face plăcere, cumătrul Florin Salam, te aștept la un șpriț”

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: