Evenimentul Zilei > Monden > Prima fotografie de la cununia civila a lui Florin Salam. Roxana Dobre a făcut-o publică abia acum
Prima fotografie de la cununia civila a lui Florin Salam. Roxana Dobre a făcut-o publică abia acum

Prima fotografie de la cununia civila a lui Florin Salam. Roxana Dobre a făcut-o publică abia acum

Florin Salam este o prezență destul de discretă în lumea mondenă. După decesul primei sale soții, a evitat pe cât de mult posibil să facă publice detalii despre viața lui. Inclusiv cununia civilă cu Roxana Dobre, femeia cu care are o relatie de 7 ani a fost ținută în secret. Totuși, în mod bizar, Roxana a făcut abia acum publică o imagine de la fericitul eveniment.

Roxana Dobre a postat zilele trecute pe Facebook o imagine de când ea și Salam au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au oficializat relația, deși evenimentul a avut loc în urmă cu câțiva ani.  Asta nu i-a împiedicat pe fani să-i felicite, cei mai mulți crezând că, date fiind zvonurile legate de o apropiată nuntă ca în povești. acum a avut loc și cununia civilă. În acte, însă, Roxana Dobre e de ceva vreme soâia lui Florin Salam. E drept, nunta urma să aibă loc anul trecut, la Dubai, dar planurile celor doi au fost date peste cap de pandemia de coronavirus și marele eveniment a fost amânat pe o perioadă nedeterminată.

Manelistul nu a avut parte de o viață prea ușoară, deși este extrem de bogat. Indiferent câți bani ai avea, nu poți să îi ții pe cei dragi alături de tine. Prima sa soție, Fănica, s-a luptat cu o boală extrem de grea. În ciuda eforturilor depuse de Florin Salam, ea s-a stins destul de repede, lăsându-l în urmă cu doi copii mici. Manelistul a reușit să treacă peste acest eveniment nefericit, ba chiar și-a găsit liniștea în brațele altei femei. Roxana Dobre este cea care i-a devenit sprijinul în creșterea copiilor și nu numai.

Revenind la cununia civilă, evenimentul a fost ținut secret până de curând, când Roxana a postat imaginile pe rețelele de socializare. Judecând după ținutele lor și ale invitaților, cununia a avut loc vara, cel mai probabil în anul 2018.

Ce rochie a purtat soția lui Florin Salam la cununia civilă?

Roxana Dobre a ales să poarte în ziua cununiei o rochie albă, mulată, cu un decolteu generos. Florin Salam a optat să poarte o ținută cu care ne-am obișnuit, preferând celebrele sale costume negre. Costumul a fost din două piese, pantaloni și sacou, iar la cămașă a ales tot negru. Ca și accesoriu, celebrul manelist apare în fotografii cu o pereche de ochelari de soare destul de scumpă.

Roxana Dobre și-a acoperit gâtul cu un colier impunător, care cobora până la decolteu. Nici încheieturile mâinilor nu au fost lăsate goale, soția lui Florin Salam purtând mai multe brățări din cristale prețioase. În fotografiile postate de Roxana Dobre pe rețelele de socializare se vede și buchetul ”de mireasă”. Acesta a fost alb, simplu cu câteva frunzulițe verzi pentru a adăuga puțină culoare.