Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam a pățit ceva groaznic în ziua în care a murit Petrică Cercel. Orice rugăciune ajută
Florin Salam a pățit ceva groaznic în ziua în care a murit Petrică Cercel. Orice rugăciune ajută

Florin Salam a pățit ceva groaznic în ziua în care a murit Petrică Cercel. Orice rugăciune ajută

Joia neagră pentru fanii manelelor. La puțin timp după ce s-a aflat că manelistul Petrică Cercel a murit din cauza Covid-19, o altă știre cruntă îl are în prim-plan pe Florin Salam, care, conform ultimelor informații, ar putea fi internat în stare gravă din cauza teribilei boli provocate de noul coronavirus chinezesc.

Joia neagră pentru fanii manelelor. La puțin timp după ce s-a aflat că manelistul Petrică Cercel a murit din cauza Covid-19, o altă știre cruntă îl are în prim-plan pe Florin Salam, care, conform ultimelor informații, este internat în stare gravă din cauza teribilei boli provocate de noul coronavirus chinezesc.

Conform impact.ro, Florin Salam ar fi bolnav de Covid-19. Totuși, jurnaliștii site-ului citat au subliniat că joi seara, informația încă nu a confirmată din trei surse. Contactat telefonic de reporterii playtech.ro, Dan Bursuc (instrumentist, compozitor, manager si producător muzical), care este foarte apropiat de Florin Salam, a confirmat momentele grele prin care trece familia celui supranumit „Regele manelelor″.

„Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu este că nu e bine deloc”, a declarat Dan Bursuc conform impact.ro. Sursa citată notează că la această știre s-a ajuns după ce a fost observată absența lui Florin Stoian de la parastasul fostei soții.

Florin Salam a lipsit de la parastas

Florin Salam a lipsit miercuri la evenimentul amintit și în cele din urmă, așa s-a aflat că este foarte bolnav. Fanii acestuia sunt foarte îngrijorați, mai ales că joi a murit Petrică Cercel, din cauza complicațiilor generate de Covid-19.

Petrică Cercel

Florin Salam și Petrică Cercel erau apropiați și au colaborat de mai multe ori. De altfel, „Regele manelelor″ a colaborat și cu Ionuț Cercel, fiul răposatului. În acest context, vestea despre problemele de sănătate ale lui Florin Stoian le-a reamintit fanilor despre finalul crunt al fratelui său.

Anul trecut, la 25 septembrie, Neluțu Stoian murea din cauza Covid-19. Înainte de a se stinge, el fusese internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Din păcate, starea lui a fost agravată de faptul că avea mai multe probleme de sănătate, printre care și diabet.

Familia Stoian pare blestemată

De asemenea, Neluțu Stoian era cunoscut pentru probleme cardiace și cele pulmonare. Deși a fost internat în secția de Terapie Intensivă, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Și Salam are probleme cu sănătatea. Dincolo de faptul că a devenit supraponderal, vederea lui este foarte slabită. „La doar puțin peste 40 de ani, Florin Salam este aproape orb.

Florin Salam

El a avut o viață extrem de agitată și a neglijat indicațiile medicului oftalmolog, care i-a recomandat să poarte în permanență ochelari. Lipsa de somn și oboseala acumulată și-au pus amprenta pe sănătatea lui.

În live-urile pe care le făcea pe rețelele sociale, manelistul nu putea să citească mesajele fanilor și ruga întotdeauna pe altcineva să le rostească cu voce tare.

Fără ochelari, artistul nu vede absolut nimic și nu poate distinge nici măcar cifrele de pe telefon″, arată sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: