Unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, Florin Piersic, trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere al stării de sănătate. Problemele de sănătate l-au trimis în faţa medicilor de urgență.

Piersic a fost surprins, zilele trecute, în timpul unei vizite la doctor. Aceasta a fost însoțit de o persoană apropiată, cea care a și condus maşina până în apropierea unei clinici din Capitală.

Florin Piersic a aşteptat câteva minute în parcare și a discutat cu admiratorii. Marele actor ar fi preferat să stea în maşină până în clipa în care a fost chemat de medic pentru a nu fi văzut în sala de aşteptare a clinicii. Când a fost anunțat că poate intra, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun şi, târându-şi piciorul drept, s-a îndreptat către clinică.

Actorul a fost preluat de un reprezentant al clinicii, care l-a condus până în cabinet. Cea care îl însoțea a precizat angajaţilor clinicii că „nu trebuie să răsufle nimic în presă” şi că, „dacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”. Marele actor părea vizibil afectat de problemele la piciorul drept, iar la plecare avea mai multe documente medicale şi un plic ce conţinea, probabil, o radiografie, informează Spynews.

 

 

Te-ar putea interesa și: