Evenimentul Zilei > Actualitate > Marele actor Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc. I-a cerut ceva primarului din Cluj și a fost refuzat fără drept de apel
Marele actor Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc. I-a cerut ceva primarului din Cluj și a fost refuzat fără drept de apel

Marele actor Florin Piersic, în conflict deschis cu Emil Boc. I-a cerut ceva primarului din Cluj și a fost refuzat fără drept de apel

Florin Piersic a trimis o solicitare către Primăria Cluj-Napoca în care a cerut un loc de parcare în faţa casei sale din Cluj. Mai mult, actorul a primit răspuns imediat din partea autorităților locale.

Florin Piersic a cerut un loc de parcare în fața casei sale din Cluj, dar cererea i-a fost imediat refuzată de primarul Emil Boc.

Actorul a solicitat de nenumărate ori primăriei un loc de parcare în fața casei sale, deoarece nu are unde să-și parcheze autoturismul. Se pare că strada Nicolaus Copernicus este mult prea îngustă, iar infrastructura nu ar permite construirea unui loc de parcare.

Edilul oraşului a fost la faţa locului pentru a vedea ce se poate face

Primarul Emil Boc a verificat personal această situație și i-a explicat artistului care este motivul din spatele acestei decizii. De asemenea, politicianul a promis că va încerca să găsească o altă rezolvare, care să respecte prevederile locale.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a explicat primarul Emil Boc.

Florin Piersic a mai avut mici neînțelegeri cu Primăria din Cluj

Florin Piersic s-a arătat, de asemenea, extrem de nemulțumit, deoarece nu a primit în administrare cinematograful care îi poartă numele, deși fostul primar Sorin Apostu îi promisese acest lucru încă din anul 2011. De asemenea, actorul voia și cafeneaua „Mărgelatu”, situată în Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca.

În acest sens, Florin Piersic a depus o cerere, la sfârșitul lunii august 2018, la Primăria Cluj Napoca pentru a intra într-un parteneriat public privat pentru gestionarea celor două obiective. Iată ce răspuns a primit și atunci din partea reprezentanților.

„Vă comunicăm faptul că la acest moment ne aflăm în imposibilitatea onorării cererii dvs, raportat la împrejurarea că autoritatea locală nu deține folosința asupra cinematografului Florin Piersic”.

Se pare că cinematograful era administrat de RADEF, iar despre cafenea nu s-a spus absolut nimic. Nu se știe cu exactitate dacă între Primăria Cluj-Napoca și Florin Piersic a existat un contract de folosire a imaginii și nici dacă marele actor s-a adresat instanței pentru a cere despăgubiri, scrie stiridecluj.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: