Vădit speriaţi, Brigitte şi Pastramă au chemat poliţia pentru a le veni în ajutor. Odată cu poliţiştii au ajuns la faţa locului şi nişte jurnalişti.

Întimp ce Pastramă voia să i-a nişte acte din autoturismul său, jurnaliştii au vrut să-l întrebe despre eveniment.

Surprinzător,  Pastramă a traversat în fugă  strada printr-un loc nepermis. El a ales să facă acest lucru ca să scape de întrebările jurnaliștilor care îl filmau și care l-au întrebat din ce cauză a pornit scandalul.

După acele momente de inconștiență, Florin Pastramă a intrat repede în secția de Poliție – cel mai probabil ca să dea declarații în legătură cu bătaia în care a fost implicat.

La intrarea în secţia de poliţie, Pastramă era pansat la cap.

Reamintim că Florin Pastramă s-a îndrăgostit de fosta soție a lui Ilie Năstase în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma. Un nou început” de la Pro TV. După ce au devenit soț și soție în vara acestui an, cei doi parteneri şi-au unit forţele ca să dea o lovitură frumoasă în domeniul imobiliar.

De curând s-a aflat că Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro. Este vorba despre lucrările demarate de afacerist în vederea contruirii unui mini cartier de vile în Ştefăneşti, la finalul anului 2018, potrivit cancan.ro

 

Te-ar putea interesa și: