Evenimentul Zilei > Sport > Florin Niţă nu se grăbeşte să semneze prelungirea contractului cu Sparta Praga! Portarul român aşteaptă noi oferte
Florin Niţă nu se grăbeşte să semneze prelungirea contractului cu Sparta Praga! Portarul român aşteaptă noi oferte

Florin Niţă nu se grăbeşte să semneze prelungirea contractului cu Sparta Praga! Portarul român aşteaptă noi oferte

Paradele spectaculoase ale lui Florin Niţă din ultimele meciuri ale naţionalei României nu au rămas fără ecou nici în Cehia. Şefii de la Sparta Praga s-au grăbit să-i propună portarului de 1,84 metri o prelungire a contractului, însă acesta nu a parafat deocamdată noua înţelegere.

Florin Niţă îşi încheie angajamentul cu gruparea din capitala Cehiei, la sfârşitul sezonului actual, iar conducerea Spartei încearcă din răsputeri să îl convingă pe acesta să îşi continuie aventura de la formaţia pregătită de tehnicianul Pavel Vrba.

La scurt timp după revenirea de la reprezentativa tricoloră, experimentatul goalkeeper în vârstă de 33 de ani a primit pe masă o ofertă tentantă, valabilă pentru încă două sezoane. Jurnaliştii cehi scriu că Niţă a mai cerut timp de răzgaz şi a refuzat, pentru moment, să accepte propunerea şefilor trupei alb – vişinii.

„Cu marile sale intervenţii, Florin Niţă a ţinut-o, în repetate rânduri, pe Slavia Praga pe linia de plutire şi a reparat inclusiv problemele de organizare din defensiva echipei. Există un contract nou, pe doi ani, pentru Niţă, dar acesta nu l-a semnat încă” au anunţat ziariştii de la efotbal.cz.

Niţă aşteaptă oferte din Vest

Potrivit presei din Cehia, noul număr unu al naţionalei lui Mirel Rădoi ezită să bată atât de rapid palma cu conducerea Spartei întrucât aşteaptă să primească oferte şi din partea altor cluburi din vestul Europei. Până în acest moment, pe numele lui Niţă nu a apărut încă nicio altă propunere oficială.

„Aşa cum era de anticipat, Florin Niţă aşteaptă acum şi alte oferte, care, în cazul în care îşi va menţine performanţele actuale, cu siguranţă nu vor întârzia să apară” au mai adăugat jurnaliştii de la site-ul esport.cz.

Varianta FCSB a căzut

Deşi a recunoscut public, în mai multe rânduri, că şi-ar dori ca Niţă să se întoarcă la trupa roş – albastră, în această pauză competiţională din vară, Gigi Becali şi-a luat, până la urmă, gândul de la achiziţionarea acestuia.

Patronul FCSB-ului a sperat că goalkeeper-ul de 33 de ani va reveni gratis în România, dar această variantă pare să nu mai aibă, în prezent, deloc sorţi de izbândă. Niţă fie va opta pentru o prelungire a contractului cu Sparta Praga, fie va obţine un transfer important în Vest.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: