Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Coldea a dat o nouă lovitură în România. Curg banii pentru ex-liderii SRI
Florin Coldea a dat o nouă lovitură în România. Curg banii pentru ex-liderii SRI

Florin Coldea a dat o nouă lovitură în România. Curg banii pentru ex-liderii SRI

După ce anul trecut și-au deschis o firmă „de apartament”, Florin Coldea și Dumitru Cocoru au mai inaugurat încă o entitate comercială în luna septembrie.

Florian Coldea, fost director-adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), intră în afaceri imobiliare. El s-a asociat cu Dumitru Cocoru, în cadrul unei firme ce acționează în această zonă. Partenerul lui Florian Coldea a fost și el adjunct la SRI și șef al Departamentului de Interceptări.

Florian Coldea și Dumitru Cocoru au devenit parteneri de afaceri și și-au deschis și a doua firmă

Cei doi și-au deschis o firmă anul trecut, Strategic Sys SRL, și pentru că lucrurile au mers foarte bine, ei au decis să mai deschidă o societate care se va ocupa de afacerile imobiliare. Este vorba de STRATEGIC ASSETS SRL.

„Ultimele date comunicate la Registrul Comerțului ne indică faptul că fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, cunoscut sub numele de “Generalul Negru“ a reușit să obțină un profit important dintr-o firmă de consultanță, specializată în “activități de consultanță pentru afaceri şi management“. Obiectul principal de activitate al firmei constă în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Cele secundare merg de la „Reproducerea înregistrărilor” până la „Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”, scria evz.ro în luna iulie despre prima firmă a celor doi asociați.

Obiectul de activitate constă în „Agenții imobiliare”. Cele secundare vizează servicii de intermediere pentru cumpărarea , vânzarea și închirierea bunurilor imobiliare, pe bază de onorariu (taxa) sau contract.

Date despre STRATEGIC SYS SRL, cea de-a doua firmă

activități de consultanță și servicii de evaluare privind cumpărarea, vânzarea și închirierea bunurilor imobiliare, pe bază de onorariu (taxa) sau contract

-activități ale agenților care încheie precontracte (angajamente scrise), în vederea realizării unei tranzacții Imobiliare”

STRATEGIC SYS SRL, firma înființată de cei doi anul trecut are un profit frumușel: la o cifră de afaceri de 639.739 lei, profitul obținut a fost de 573.775 lei, societatea având un singur angajat. Societatea nu apare ca fiind beneficiara vreunui contract public.

Sediul social al celor două firme este în București la adresa Spl. Unirii 33 Bl. M4 Sc. 2 Et. P Ap. 35. Adică într-un apartament la parter, într-o zonă umbrită din centrul orașului.

Dumitru Cocoru mai are o firmă, pe care o deține integral, Justsys Software SRL, înființată în 2017. Datele financiare ale acestei firme sunt modeste: venituri de 99.000 de lei în 2017 și profit de 79.000 de lei, 324.000 de lei venituri în 2018 și profit de 218.000 de lei și 404.000 de lei venituri în 2019 cu profit de 248.000 de lei. În toți acești ani, firma nu a avut nici un angajat, conform gazetadecliuj.ro.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: