Evenimentul Zilei > Politica > Florin Cîțu, moment umilitor la Ziua Marinei. A vrut să fie lângă președinte și s-a făcut de tot râsul. VIDEO
Florin Cîțu, moment umilitor la Ziua Marinei. A vrut să fie lângă președinte și s-a făcut de tot râsul. VIDEO

Florin Cîțu, moment umilitor la Ziua Marinei. A vrut să fie lângă președinte și s-a făcut de tot râsul. VIDEO

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu participă la manifestările organizate de Ziua Marinei. A fost prima apariție publică, după scandalul izbucnit săptămâna trecută legat de arestarea lui Florin Cîțu în SUA.

La festivitățile de Ziua Marinei, Florin Cîțu și Klaus Iohannis au stat la distanță unul de altul. Mai mult, președintele l-a ignorat total pe premier.

Iohannis

Un moment jenant s-a petrecut când președintele urma să urce pe nava Mureș. Ca să apară în poze alături de Klaus Iohannis, Cîțu s-a repezit să urce odată cu șeful statului pe navă, însă a fost oprit.

Navele aflate pe mare în dispozitivul din faţa clădirii Comandamentului Flotei vor defila pe traseul Constanţa – Midia şi retur, iar un elicopter IAR Puma, aeronave MIG-21 şi F-16 ale Forţelor Aeriene Române, aeronave „Typhoon” britanice şi un avion de cercetare P-8 american vor survola dispozitivul de nave şi Portul Militar Constanţa.

Ziua se va încheia cu retragerea cu torţe, la ora 20,30, pe traseul Cazino – Comandamentul Flotei – Piaţa Ovidiu şi cu un spectacol de artificii organizat de Primăria Municipiului Constanţa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.