Evenimentul Zilei > Politica > Florin Cîțu a rostit vorbe care vor rămâne în istorie. Șeful PNL și-a câștigat un loc lângă Traian Băsescu și Gică Hagi
Florin Cîțu a rostit vorbe care vor rămâne în istorie. Șeful PNL și-a câștigat un loc lângă Traian Băsescu și Gică Hagi

Florin Cîțu a rostit vorbe care vor rămâne în istorie. Șeful PNL și-a câștigat un loc lângă Traian Băsescu și Gică Hagi

Șeful Executivului a spus o platitudine memorabilă, joi, în timp ce le transmitea prefecților să se pregătească pentru venirea anotimpului rece.

Florin Cîțu, premier interimar al României, a reușit să iasă la rampă, joi, cu o declarație rizibilă. Șeful Executivului a constatat că iarna vine în fiecare an. Președintele PNL a susținut o ședință online cu prefecții și le-a transmis acestora să se preocupe de venirea iernii. Obiectivele fiind legate de căldura de care oamenii au nevoie în case dar și de organizarea pentru a face față deszăpezirilor pe care le va impune vremea în viitorul anotimp.

Florin Cîțu le-a transmis un mesaj mobilizator prefecților

„Aș vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Știm că vine iarna, suntem în luna octombrie, și în fiecare an vine iarna”, a spus Florin Cîțu în timpul ședinței de joi.

Celebru cu o declarație legată de anotimpul rece a rămas Traian Băsescu, în perioada în care era ministru al Transporturilor. „Iarna nu-i ca vara” a intrat în folclor.

Gheorghe Hagi, afirmații la final de an

O afirmație amuzantă, ce poate fi comparată cu declarația lui Florin Cîțu a făcut și Gheorghe Hagi, în urmă cu câțiva ani. „De la anul vine Anul Nou și e un alt an”, spunea finanțatorul și antrenorul de la Farul Constanța, fostă Viitorul.

În ceea ce privește propunerea lui Nicolae Ciucă, în funcția de premier, Florin Cîțu a afirmat joi. „Este o propunere (n.r. de numire a lui Nicolae Ciucă) pe care eu am făcut-o în BPN și a fost acceptată de către colegii mei. Este tocmai pentru a debloca această criza politică, vreau să facem politică pentru români și e mai important să avem un guvern cu puteri depline.

Suntem într-o criză politică. Noi credem că aceasta este soluția pentru a rezolva criza politică. Nu PNL a generat (n.r. – criza politică), dar PNL o rezolvă”, a declarat președintele PNL, Florin Cîțu, după săptămâni în care s-a ținut cu dinții de scaunul de prim-ministru.”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: