Evenimentul Zilei > Actualitate > Milionarul Florian Walter a murit. Breaking news
Milionarul Florian Walter a murit. Breaking news

Milionarul Florian Walter a murit. Breaking news

Milionarul Florian Walter a murit duminică seară, în jurul orei 22:00, la vârsta de 56 de ani. Fostul investitor era internat în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca.

Florian Walter a fost operat, vineri noapte, de doctorul Șerban Brădișteanu, dar a intrat în comă în timpul intervenției. Fostul investitor de la Dinamo, Petrolul și U Cluj a fost ținut în viață de aparate până duminică seară, potrivit gsp.ro.

În 2015, Walter a suferit un preinfarct după fuga de justiție în Dubai.

În 2010, el fusese operat tot pentru probleme cardiace.

El a venit ca acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, când s-a dus la U Cluj. La formația din Ardeal a stat 3 ani, în 2012 mutându-se la Petrolul.

Pe data de 5 martie 2016, fostul acționar a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. Pe 6 martie a fost arestat în România și eliberat pe 5 august, dată de la care se află sub control judiciar. Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014.

Pe data de 11 iunie, Walter avea termen la Tribunalul Cluj în procesul în care era acuza de constituire de grupa infracțional alături de Dan Capră și Marius Nicolae.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: