Orban a declarat că aşteaptă înscrierea ei în PNL, că frumoasa nu a luat încă o decizie, dar se pare că va face acest pas. Magda Bistriceanu a refuzat să facă vreun comentariu, dar a lăsat să se înţeleagă că este gata să accepte provocarea liberală, la mijloc fiind, evident, şi un joc de la două capete. Iniţiată deja în dedesubturile sau lenjeria intimă a politicii, frumoasa Magda aşteaptă o contraofertă de la partidul de suflet, PSD.

Nu asta e însă marea problemă, ci felul în care nişte persoane absolut onorabile abordează politica. În afară că este frumoasă, ce legătură are doamna Bistriceanu cu politica? Imagine, imagine, dar să negociezi ideologii precum contractele de publicitate, e altceva. Păi, e aşa uşor să treci de la stânga la dreapta? Îmi veţi spune că banii n-au miros şi că la urma-urmei câştigă şi fata un ban cinstit. Corect, dar ca lupta politică să ajungă precum luptele publicitarilor e prea mult. Păi, ce, Magda Bistriceanu ţine loc de marmotă? O să spună, trecută la PNL, că pentru PSD nu a făcut mai nimic toată ziua? Sau precum la Danonino, că numai Crin Antonescu a liniştit-o, în timp ce Mircea Geoană o balona sau o lăsa indiferentă?

Atât de jos a ajuns politica în România, încât două partide serioase să se bată pe o fată drăguţă şi cu forme apetisante? Ori consilierii politici s-au tâmpit şi încearcă să-i prezinte pe unii candidaţi precum nişte gigolo? Asemenea unor armăsari – vezi varianta Berlusconi – care sunt înconjuraţi numai de femei frumoase. Vor să inducă subliminal electoratului că sunt nişte bărbaţi fatali, care au zeci de amante? Păi, atunci să nu mai candideze, să aleagă un manechin, iar în loc de campanie electorală să facem un festival de Mister România. Să alegem un metrosexual preşedinte al României!

Ultima fază a politicianului român, cea de sexy-politicianul, este umilitoare. Este adevărat că o vorbă din popor spune că politica este o curvă, dar candidaţii nu trebuie să fie nişte obsedaţi sexuali, atinşi de priapism. Ori Adonişi pe care-i urcă Botezatu pe scene, iar electoratul înnebunit aruncă cu bikini în ei. O luptă de idei, de programe a ajuns o goană după hormoni-electori. Sexy-politicianul poate sta alături de Piticul porno şi Sexy Brăileanca.

Citiţi şi: Sex-simbolul lui Geoană, suflat de PNL