Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul unui milionar român a spulberat un Range Rover cu BMW-ul său. Derapaj la 200 kmh!
Fiul unui milionar român a spulberat un Range Rover cu BMW-ul său. Derapaj la 200 kmh!

Fiul unui milionar român a spulberat un Range Rover cu BMW-ul său. Derapaj la 200 kmh!

Putea fi un nou caz „Mario Iorgulescu”, însă soarta le-a surâs tuturor celor implicați în accident.

Tudor Beștea este băiatul unui milionar care a făcut avere în IT și este apropiat de Daniel Dines, cel mai bogat român din lume, proprietarul colosului Uipath.

Duminică noapte, în apropiere de Ambasada Chinei din București, nu departe de reședința președintelui Klaus Iohannis, după cum notează cancan.ro, Tudor Beștea a spulberat un Range Rover care circula regulamentar. BMW-ul 430 condus de puștiul teribilist a derapat la o viteză de 240 km/h, lovind în plin bolidul aflat pe sens opus.

A fost un miracol că toți cei implicați în accident au scăpat cu viață. În BMW-ul condus de Beștea jr. se mai aflau iubita sa și un amic. Interesant este faptul că prietena lui Tudor a refuzat să fie transportată la spital doar pentru a-și salva iubitul, care altfel se putea alege cu un dosar penal pentru vătămare corporală!

Surse din cadrul anchetei povestesc că la Poliție, acolo unde șoferul vinovat a fost dus pentru a da declarații, și-a făcut apariția și Ovidiu Beștea. Milionarul a avut o atitudine care i-a șocat pe oamenii legii: i-ar fi spus lui Tudor să nu-și facă prea multe griji pentru distrugerea BMW-ului fiindcă oricum plănuia să-i schimbe mașina; juniorul are promis un Golf R32, de 300 de cai putere, notează sursa citată!

Un accident similar, dar mult mai grav, a produs și Mario Iorgulescu. Fiul fostului fotbalist Gino Iorgulescu a omorât un om pe Șoseaua Chitila din București, în timp ce conducea sub influența drogurilor un bolid Aston Martin. Mai mult, Iorgulescu jr.  o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare de probe.